MOA-podium met concerten van jonge musici

MOA-podium met concerten van jonge musici

In het winterseizoen biedt MOA | Museum Oud Amelisweerd elke laatste zondagochtend van de maand een podium aan jonge musici. Studenten van HKU Utrechts Conservatorium maken muziek geïnspireerd op het museum en de huidige tentoonstelling ‘Vruchten van het voorjaar. Nieuw werk van Armando & Bodemvondsten uit de tuin’. Deze concerten in ontspannen sfeer komen tot stand dankzij een nieuwe, langdurige samenwerking met HKU Utrechts Conservatorium.

Zowel de kunst; de confrontatie met beeldend werk als het huis als de historische behangsels kan de studenten tot inspiratie dienen. Dit kan zich op velerlei wijzen uiten. Zo zou het kunnen dat een of meer studenten van de afdeling Fine Art tijdens het concert een tekening of schilderij maken geïnspireerd op wat ze horen.

Op zondag 29 november a.s. betreedt Fluitiste Lucija Stilinovic als eerste het podium. Naast dwarsfluit bespeelt zij de traverso, de 18e-eeuwse voorloper van de moderne dwarsfluit.

MOA-PODIUM zondag 29 november a.s. van 11 tot 12u. Locatie: Koetshuis Amelisweerd /Aanmelden is wenselijk: info@moa.nl o.v.v. MOA-podium en datum / Toegang: € 12,50 / Museumkaart € 7,50 (incl. museumentree), HKU-pas gratis.

Volgende MOA-podia: zondagochtend 27 december, 31 januari, 28 februari, 27 maart, 24 april (o.v.). Zie www.moa.nl voor actuele informatie.

MOA is een huis van kunst in de natuur, met drie collecties. Het historische huis, de collectie historische behangsels (18e eeuws uniek Chinees behang) en Armando.

Fotocredits: Tentoonstelling 'Vruchten van het voorjaar. Nieuw werk van Armando & Bodemvondsten uit de tuin' te zien t/m 6 maart 2016 / fotograaf: Mike Bink

Zoekwoorden:

Deel: ' MOA-podium met concerten van jonge musici '


Lees ook