KPN


Datum: 9/4/1999 10:10, Categorie: telecom

Mobiel beltegoed nu direct via eigen bankrekening opwaarderen

KPN Telecom maakt het haar 800.000 gebruikers van een mobiele telefoon zonder abonnement nog gemakkelijker. Zij kunnen vanaf vandaag hun beltegoed nu dag- en nacht direct opwaarderen. Dat kan zowel via Rabofoon als via het Internet. Met de betaalwijze via het Internet is KPN Telecom wereldwijd uniek, terwijl dat voor Europa ook geldt voor de betaalwijze ten laste van een bankrekening. De mogelijkheden gelden zowel voor de gebruikers van de Hi PrePay card als de Mobiele Telefoonkaart.

Circa 1.000.000 relaties van Rabobank maken gebruik van de Rabofoon. Daarmee kunnen zij saldo- en transactie-informatie opvragen over hun rekeningen bij de Rabobank. Bovendien kan men geld overboeken tussen die rekeningen.

De mogelijkheden om het beltegoed op te waarderen zijn de laatste maanden sterk toegenomen. Tot vandaag kon het opwaarderen van het beltegoed alleen tijdens kantooruren via de los verkrijgbare opwaardeerkaart en EuroCard/Mastercard. Met de introductie van deze betalingswijze vergroot KPN sterk het gemak van de gebruiker.

Al enige weken is het mogelijk het beltegoed op te laden via het Internet. Dat geldt met name voor gebruikers van een EuroCard/Mastercard en Visa (1). Deze procedure is nu versneld. Telefonisch opwaarderen kan ook indien de klant geen beltegoed meer op de kaart heeft. Het nieuwe saldo is binnen enkele minuten beschikbaar.

De verschillende mogelijkheden om het beltegoed op te waarderen worden via het hoofdmenu van de mobiele telefoon gratis uitgelegd.

Zoekwoorden:

Deel: ' Mobiel beltegoed KPN via eigen bankrekening opwaarderen '
Lees ook