Mobiel digitaal stoepbord vervangt winkelposters op straat


Bewegende beelden trekken meer aandacht

ZOETERMEER, 20100920 -- Paves BV uit Zoetermeer levert sinds 2 jaar het Avenue digitale stoepbord en komt nu met de Communicator 42. Dit Stoepbord beschikt over een draadloos 42 inch weer- en zonlicht bestendig lcd. Het stoepbord is desgewenst te voorzien van de bedrijfskleur, clicklijst, banner en bedrijfslogo. 's Morgens en 's avonds wordt het digitale stoepbord eenvoudig naar buiten/binnen gereden voor de digitale presentatie of het laden aan de nachtstroom. Meer informatie op www.digitaalstoepbord.nl

Stoepborden worden al meer dan 50 jaar gebruikt om de consument te verleiden. De posters worden zelden aangepast en zijn vaak niet representatief voor wat het bedrijf/winkel aan de klant wil tonen. Hierbij valt te denken aan aanbiedingen, acties, assortiment, interieur, concept, de internet site, en meer. Al deze info past immers niet op een statisch A0 poster. Uit onderzoek, bij gebruikers, is gebleken dat bewegende beelden meer aandacht krijgen en dat de consument meer tijd neemt voor de boodschap.
Posters ontwikkelen/drukken/plaatsen kost veel tijd en geld. Het digitale stoepbord is dus de oplossing voor winkeliers die meer te vertellen hebben en snel in willen spelen op de dagelijkse marktontwikkeling. Het bord werkt eenvoudig. Zo kan de content (advertentie, film of muziekbestand) op ieder moment worden geladen via w-lan of USB. In de nacht wordt het bord binnen in de winkel opgeladen en de speeltijd overdag bedraagt maar liefst 12-16 uur.

Een eenvoudige berekening toont aan dat een ondernemer voor een paar Euro per dag al kan beschikken over het digitale stoepbord. Dit bedrag kan leiden tot omzetverhoging en kostenverlaging. De investering wordt ruimschoots, dagelijks, terugverdient.

Voor meer informatie:
www.digitaalstoepbord.nl Sales@outdoormedia.TV


Deel: ' Mobiel digitaal stoepbord vervangt winkelposters op straat '
Lees ook