Mobiel pasfotohokje laatste rage tijdens feesten en als marketingtool


Nu in Nederland te huur bij De Fotobox

NL, 20100603 -- Op bijzondere momenten willen mensen graag iets vastgelegd hebben als herinnering. Iedereen beschikt tegenwoordig over een compact camera of een telefoon met ingebouwde camera. Het nadeel is echter hierbij vaak dat men niet samen op de foto staat. Daarom introduceert Rogier Visser fotografie nu onder de naam De Fotobox een mobiel pasfotohokje in de verhuur voor feesten, partijen en evenementen.

Pasfotohokje,
De Fotobox heeft hiervan alle goede eigenschappen samengevoegd tot een uniek nieuw product. Het pasfotohokje nieuwe stijl! Samen op de foto op ontspannen wijze en direct afgedrukt op echt fotopapier met een persoonlijk ontworpen lay-out waarin de foto's geplaatst worden.

Gastenboek,
Niet alleen de persoonlijke noot maar ook een foto als blijvende herinnering! De foto's uit De Fotobox kunnen worden geleverd als afdruk of als digitaal bestand op cd-rom. Ook is het erg leuk wanneer er op de foto in een kader de persoonlijke boodschap kan worden geschreven waarna de foto word ingeplakt in een album, de foto uit De Fotobox is dan ook direct afgedrukt klaar om beschreven te worden.

Marketing,
De Fotobox is ook goed in te zetten voor marketing doeleinden. Omdat elk ontwerp mogelijk is voor het gebruik van foto's is het geen enkel probleem om logo of bedrijfskenmerken te gebruiken op lay out. De foto's kunnen ook nog worden voorzien van bepaalde effecten of over-lay's zoals bubbels, sterren, ...

De Fotobox,
De Fotobox is een activiteit van Rogier Visser Fotografie Den Haag. Rogier Visser Fotografie verzorgt onder andere fotowerk voor bruiloft, familie, Portret en evenementen in binnen en buitenland. Naast fotografische werkzaamheden verzorgt Rogier Visser Fotografie ook afdrukken op fotopapier, albums en op Canvas in eigen beheer. Op die wijze is het mogelijk om de kwaliteit constant op hoog niveau te houden en snel te kunnen leveren.

Chroma key effecten,
De Fotobox is ook voorzien van software voor het maken van foto's met chroma key effecten. Zo is het mogelijk om de geportretteerden te plaatsen op verschillende achtergronden. Hierbij kan je denken aan een tropisch strand, de tweede kamer, het bos, in een opslagloods, .... Bedenk het en het is mogelijk.

De Fotobox


Deel: ' Mobiel pasfotohokje laatste rage tijdens feesten en als marketingtool '
Lees ook