BUSINESS INTERNET TRENDS

PERSBERICHT

Ede, 6 december 1999

Mobiele agenda verjaagt traditionele agenda

Het gebruik van de papieren agenda wordt weer een stuk verder teruggedrongen. Internet provider Business Internet Trends in Ede biedt particulieren vanaf (datum) een gratis online agenda aan. Deze agenda kan SMS berichten versturen en is via het Internet met behulp van een standaard webbrowser en met een mobiele telefoon te beheren.

De motor achter www.onlineagenda.nl is ontwikkeld in opdracht van KPN

Mobiele Telefonie en ondersteunt het Wireless Application Protocol (WAP). WAP-technologie maakt koppeling van mobiele diensten en Internet
diensten mogelijk. De huidige snelheid van de ontwikkeling van WAP-toepassingen geeft aan dat dit communicatie-protocol snel uitgroeit tot een wereldstandaard. Op dit moment wordt het protocol ondersteund door de Nokia 7110, de Siemens S25 Power en enkele toekomstige modellen van Ericsson.

Verwacht wordt dat vooral zakelijke gebruikers gebruik zullen maken van
op maat gemaakte versies van de agenda. Bedrijven kunnen hun relatie-databases laten koppelen aan de agenda en deze laten opmaken volgens eigen huisstijl. Collega's kunnen indien gewenst afspraken inzien, toevoegen en wijzigen. De software kan zowel als Intranet-applicatie bij de klant of op een Internet server van Business Internet Trends worden geïnstalleerd.


-----------------------------------

Contactpersonen:

Michel van Osenbruggen
tel: 0318-648682 (ook 's avonds)

Raymond Borggreve
tel: 0318-648684 (ook 's avonds)

06 dec 99 14:18

Deel: ' Mobiele online agenda verjaagt traditionele agenda '
Lees ook