Mobile Fun haalt nieuwste iPhone 5 accessoires als eerste binnen


Birmingham, UK, 20120928 -- De internationale online retailer Mobile Fun heeft vlak voor de lancering van de iPhone 5 in Nederland verschillende nieuw iPhone 5 hoesjes en andere accessoires binnen gekregen. Door uitstekende banden met internationale leveranciers heeft het bedrijf veel voorraad als eerste kunnen bemachtigen.

Onder de eerste voorraad iPhone 5 hoesjes zijn verschillende modellen en merken, zoals diverse kleuren Otterbox Commuter en Otterbox Defender cases, een selectie van het sportieve merk Tech 21, maar ook het modieuze Uunique uit Londen, Incipio en Krusell.

Het merk Belkin komt met twee modellen sport armbanden. Ook zijn de eerste iPhone 5 autohouders nu te bestellen. Door de vernieuwde Lightning connector laten oplaad docks en (auto)opladers  nog even op zich wachten.

De topseller van het bedrijf, de unieke en voordelige Ultimate Packs, worden vandaag op vooraad verwacht. Dit pakket bestaat uit 6 essentiële iPhone 5 accessoires.

Het van oorsprong Britse bedrijf draait overuren sinds lancering van de iPhone 5, om te kunnen doen aan hun motto om Everything First te hebben. Mobile Fun’s doelstelling is om niet alleen alles als eerste te hebben, maar ook nog eens betere en meer accessoires aan te bieden dan de standaard retailers die vaak putten uit hetzelfde assortiment van lokale leveranciers.

De nieuwste accessoires zijn vanaf vandaag voor klanten in België ook direct op de nieuwste Mobile Fun website te bestellen via be.mobilefun.com., voor gespecialiseerde lokale klantenservice. 


Deel: ' Mobile Fun haalt nieuwste iPhone 5 accessoires als eerste binnen '




Lees ook