Mode Marché 10: Supershopping party met pasen in Rotterdam


Mode Marché op zondag 8 april in het Nederlands Architectuurinstituut.

Rotterdam, 20120328 -- Deze pasen viert Mode Marché haar tiende jubileum in het Nederlands Architectuurinstituut in Rotterdam. Sinds haar eerste editie in september 2006 is Mode Marché uitgegroeid tot dé stock sample sale van Nederland. Buiten een echt modefeestje vol verjaardagsverrassingen zal ook Mode Marché 10 trouw blijven aan haar concept, namelijk supershopping voor leuke prijzen bij Nederlands modetalent als Daisy Kroon, Mada van Gaans, Roparosa, Vlieger & Vandam en bijna 50 andere gevestigde en jonge modeontwerpers.

Sinds haar eerste editie in 2006 is Mode Marché niet meer weg te denken uit het Rotterdamse evenementenaanbod. Organisatoren Esme de Smit en Joost van Gorsel: “We begonnen met 15 ontwerpers en brengen nu meer dan 50 talenten naar Rotterdam. De line-up die we met zorg samenstellen is uniek! We zijn er trots op dat we voor de 10e keer Mode Marché in Rotterdam kunnen organizer en zo de ontwerper en zijn liefhebber samen brengen. De platform functie die wij voor ogen hadden toen we startten is daarom ook meer dan gelukt.”

Tijdens de inspirerende shoppingmiddag ontdekken bezoekers een unieke mix van nieuwe talenten en gevestigde namen die door de organisatie met veel zorg is samengesteld; niet op een catwalk of achter glas, deze ontwerpen kan jij gewoon mee naar huis nemen! Mode Marché biedt een uniek overzicht van Nederlandse ontwerpers en winkels voor allen die wat anders willen dan het standaard aanbod. Het Rotterdamse evenement verbindt een unieke mix van meer dan 50 mode ontwerpers en hun liefhebbers met elkaar. Niet alleen voor de vrouwelijke mode fans, ook Monsieur Mode Marché zal deze editie nog meer keuze bieden voor de man die er op zijn paasbest uit wilt zien. Je aankopen stylish mee naar huis nemen? De speciale Mode Marché shopping bag is ons unieke jubileum item dat je niet mag missen!

Uiteraard moet 10 keer Mode Marché gevierd worden met een echt feestje. Conny Janssen Danst opent deze editie met een spectaculaire dans uit de voorstelling MEER RUIS waarmee het gezelschap momenteel langs de nederlandse theaters tourt. Geen zin in shoppen met een lege maag? Speciaal voor VIP Shoppers die lekker willen paasbrunchen is er de Happy Easter Fashion Brunch voordat het VIP Shopping Hour begint. Supershoppers kunnen tevens even bijkomen in de Mode Marché Recovery Area vol ontspanning en in het NAi Café. In het nieuwe NAi kan je je tevens onderdompelen in de wereld van de architectuur met tentoonstellingen, lezingen en debatten, of zelf aan de slag gaan op het DoeDek. Tijdens Mode Marché zal het gebouw van Coenen tevens bol staan van de mode.

Het grote aanbod op Mode Marché maakt menig fashionista hongerig. Om niks te missen en de eerste keuze te hebben is er het VIP Shopping Hour. Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen en hebben de eerste keuze. En omdat Mode Marché haar tiende editie viert zijn en voor alle VIP Shoppers kleine en grote goodies.

Mode Marché is een onafhankelijk initiatief van Rotterdammers Esme de Smit (Stylevation Army, SHPPR) en Joost van Gorsel (Iconique Fashion Magazine), beiden zijn al vele jaren werkzaam in de (inter)nationale mode-industrie.

MODE MARCHÉ 10 | ZONDAG 8 APRIL 2012 (1e PAASDAG)
10:30u tot 12:00u: Happy Easter Fashion Brunch, met speciale kaart*

12:00u tot 13:00u VIP Shopping Hour, toegang 7,50 euro, nu te koop bij SHPPR*
13:00u tot 17:00u: toegang 2 euro aan de deur

VIP SHOPPING HOUR €7,50
Een uur eerder shoppen, de eerste keuze en leuke goodies.

Kaarten vanaf nu te koop bij SHPPR
Van Oldenbarneveltstraat 113
3012 GS Rotterdam

HAPPY EASTER FASHION BRUNCH & VIP SHOPPING HOUR €25,00
Brunchen in het NAi Café en gelijk een ticket voor het VIP Shopping Hour? Deze speciale kaarten  zijn nu te koop bij SHPPR.

 • VIP Shopping Hour kaart (normaal los €7,50) & goodies

 • Paasbrunch met:
  Glas Prosecco
  Kleine croissants met jam en roomboter
  Sandwiches met gerookte zalm, eiersalade, beenham en oude kaas
  Gekookt eitje
  Glaasje vers fruit van het seizoen
  Chocolade brownies met cranberries
  Inclusief een kop koffie of thee en een glas verse sinaasappelsap


Een nieuw pareltje in Rotterdam is het NAi Café. Een prachtig café in de foyer van het NAi, het Museum voor Architectuur, aan het Museumpark. Het prachtige, grote terras van het café is gelegen aan het water en in de zomer overgoten met zonnestralen. In de winter liggen hier dikke paardendekens en knisperen hier warme haardvuurtjes. Op de menukaart staan o.a. heerlijke Rotterdamse tappas, verse sapjes en de lekkerste koffie. Meer informatie over het NAi Cafe vind je op www.nai.nl/café

Kaarten vanaf nu te koop bij SHPPR
Van Oldenbarneveltstraat 113
3012 GS Rotterdam

LOCATIE
Nederlands Architectuurinstituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam


Deel: ' Mode Marché 10 Supershopping party met pasen in Rotterdam '
Lees ook