Modeaccessoires met spraakmakend design

introductie nieuw modemerk: Paolo Renna®

VELDHOVEN, 20051018 -- Paolo Renna® is een nieuw merk modeaccessoires dat deze maand internationaal wordt geïntroduceerd. De Nederlands/Italiaanse Paolo Renna ontwerpt brillen, zonnebrillen, horloges en (zilveren) sieraden met een tijdloos karakter. Hij volgt hierin de Italiaanse traditie: ingetogen en toch opvallend, stijlvol, gepassioneerd en zelfbewust. Het merk Paolo Renna® wordt tijdens de Silmo in Parijs voor het eerst aan het internationale publiek getoond.


Zonnebrillen (Occhiali)
De damescollectie die in Parijs tijdens de zonnebrillenbeurs Silmo (21 t/m 24 oktober) voor het eerst is te zien, is gebaseerd op de 'Cinema Noir'. Eén van de topmodellen is de 'Lollo', geïnspireerd op Gina Lollobrigida en geheel gemodelleerd naar haar ogen en gelaatstrekken. De herencollectie toont Italiaans temperament met gedurfde chroom- en lederaccenten. Een combinatie die resulteert in een chique uitstraling die past bij elke zelfbewuste man.
Een opmerkelijke reeds gepatenteerde innovatie, bedacht door Paolo Renna, betreft de neussteuntjes van de metalen brillen. Er kunnen geen haartjes tussen komen en ze zijn zo geconstrueerd dat ze heel gemakkelijk door de gebruiker zelf schoon te houden zijn.
De fabrikant van de zonnebrillen gebruikt de allernieuwste productietechnieken, waarmee de duurzaamheid van het product is gewaarborgd.

Horloges (Orologi)
De Paolo Renna® horlogelijn voor dames en heren is en blijft eigentijds. De ontwerpen trekken de aandacht, maar zijn niet gebonden aan een trend of tijdsbeeld. Paolo Renna heeft deze horloges speciaal ontworpen om een 'high end' uitstraling betaalbaar te maken voor iedereen die de schoonheid van een horloge weet te waarderen.

Brillen (Occhiali da Vista)
Ook de Paolo Renna® brillen zijn te bezichtigen op de Silmo. In de maanden voorafgaand aan deze beurs is er al druk gesproken over de innovatieve ontwerpen. Door materialen anders toe te passen en vorm te geven dan gebruikelijk, heeft Paolo Renna een bijzonder fraaie stijl ontwikkeld die een ware revolutie op de brillenmarkt kan/zal ontketenen.

Sieraden
De eerste zilveren sieradenlijn van Paolo Renna®, Millefiori (duizend bloemen), is al eerder dit jaar geïntroduceerd en zal binnenkort navolging krijgen in de vorm van een lijn gouden sieraden.

De passie
Paolo Renna ontwerpt vanuit een diepe passie: respect en liefde voor de natuur en de schoonheid der dingen. Hij gelooft dat echte schoonheid van binnenuit komt en dat mensen hun ware ik tonen door wat ze dragen. Ieder mens is namelijk uniek en verlangt naar liefde, vriendschap en harmonie. Dát is de grondgedachte van Paolo Renna voor het ontwerpen van tijdloze stijlelementen die elk een stukje van een persoonlijkheid vertegenwoordigen.


Noot voor redacties:

Deel: ' Modeaccessoires met spraakmakend design '
Lees ook