NAT. COMITE VAN DE OUDEREN

Model 50 Plus Verkiezing zoekt Vrouwen én Mannen

Tot 29 augustus 2002 kunnen vijftig-plus vrouwen én mannen met lef, uitstraling en karakter zich inschrijven voor de Model 50 Plus Verkiezing. Op 20 september 2002 zal Sandra Reemer in de Jaarbeurs te Utrecht tijdens de 50+ Beurs de finale presenteren. Het winnend model wordt een jaar lang hét gezicht van actieve plussers in de campagne rond beeldvorming en ouder worden. Op veler verzoek is de inschrijving nu ook opengesteld voor mannen. Ook zij worden nadrukkelijk gevraagd te reageren.
Aanmeldingen met een persoonlijke beschrijving en duidelijke foto zijn te richten aan:
Model 50 Plus, Postbus 1999, 6801 BZ Arnhem.

Campagne tegen negatieve beeldvorming
De Model 50 Plus Verkiezing bindt de strijd aan tegen de negatieve beeldvorming rond ouder worden. Ook niet tevreden hoe plussers in beeld worden gebracht op tv en in tijdschriften? Bent u ook overtuigd van de mogelijkheid van een beter, meer reeël beeld in de media. Ook uitgekeken op de bloedjonge, puntgave en stakerig-dunne modellen in campagnes? Dan is meedoen aan de Model 50 Plus Verkiezing het antwoord!

Wie bepaalt de winnaar?
Het publiek is de jury! Vanaf 7 september zullen de finalisten op de website www.model 50plus.nl getoond worden.
Op de finaledag 20 september 2002 kunnen tijdens de 50+ Beurs de naar verwachting 20.000 bezoekers stemmen op hun favoriet. Zo ontstaat een beeld van populariteit, op basis van de foto met korte introductie op website, en op basis van de live presentatie tijdens de finale met modeshow. Beide waarderingen tellen mee voor de uiteindelijke uitslag!

Wie kan meedoen?
In principe kunnen alle vrouwen én mannen van 50 jaar en ouder meedoen. We zijn dus op zoek naar een vrouw én man die de groeiende groep van actieve 50-plussers waardig kan representeren in de media, tijdens modeshows, in reclamecampagnes of tijdens interviews.

Wie organiseert de Model 50 Plus Verkiezing?
De 50+ Beurs organiseert deze verkiezing, samen met haar partners Midi magazine en modellenbureau Ego. De 50+ Beurs is de Nationale Manifestatie ter viering van de Dag van de Ouderen en wordt voor de negende keer voor ruim 100.000 actieve plussers georganiseerd van 18 t/m 22 september in de Jaarbeurs te Utrecht onder auspiciën van het Comité Nationale Dag van de Ouderen.

Heeft u verdere vragen? Kijk op onze website www.model50plus.nl, of bel 026 - 3779734.

Zoekwoorden:

Deel: ' Model 50 Plus Verkiezing zoekt Vrouwen én Mannen '
Lees ook