BedrijfsautoRAI

11-07-2002

Moderne TCi dieselmotor voor Kia Pregio

Het modellenprogramma van Kias meest veelzijdige en economische bedrijfswagen is onder handen genomen. In het vervolg is de Pregio voorzien van een moderne 2.5 TCi dieselmotor. Dat geldt zowel voor de Panel Van als voor de dubbele cabine uitvoering.

De nieuwe 2.5 TCi motor (TCi staat voor Turbo Charge Intercooler) is voorzien van een turbocompressor met intercooler. De dieselkrachtbron levert daarmee een vermogen van 69 kW (94 pk) in combinatie met een uiterst gunstig verbruik.

Verder werd het modellenprogramma aangepast. De prijslijst begint nu met de Pregio 2.5 TCi Panel Van. Deze bestelwagen is standaard voorzien van een volledig tussenschot en heeft een laadvolume van 5,7 m3. Voorts is de Panel Van uitvoering (net als iedere Pregio) standaard voorzien van stuurbekrachtiging. In combinatie met de kleine draaicirkel maakt dat de Pregio uiterst wendbaar.

De Pregio is ook leverbaar in een uitvoering met dubbele cabine. Deze populaire uitvoering beschikt over een van de ruimste dubbele cabines op de markt. Bovendien blijft er nog maximaal 3,7 m3 aan laadvolume beschikbaar. Er is zowel een standaard uitvoering als een uitvoering met airconditioning leverbaar.

De Pregio 2.5 TCi is vanaf heden verkrijgbaar. De prijzen starten bij 11.695,- (excl. BTW) voor de Panel Van en 12.695,- (excl. BTW) voor de dubbele cabine. Daarmee blijft de Pregio een van de voordeligste bestelbussen van Nederland.

Zoekwoorden:

Deel: ' Moderne TCi dieselmotor voor Kia Pregio '
Lees ook