Ingezonden persbericht

MODINT BESTELT NIEUW BEDRIJFSINFORMATIESYSTEEM
Amsterdam, 16 augustus 2001

Op dinsdag 14 augustus ondertekende MODINT-voorzitter mr. Harry van Dalfsen in Amsterdam een overeenkomst met SystemPartnerNorge (SPN)-directeur Petter Tangen voor de levering van een geheel nieuw bedrijfsinformatiesysteem (BIS) aan MODINT Credit & Finance (MCF) te Veenendaal.

MCF is de werkmaatschappij van MODINT, welke een compleet financieel dienstenpakket levert op het gebied van leverings- en betalingsvoorwaarden, klanteninformaties en incasso voor de mode- en interieurbranche. Met het bestelde BIS gaat een jarenlang gekoesterde wens van MCF in vervulling om klanten flexibele maatwerkoplossingen te kunnen bieden op individueel niveau.

Onder de naam PREDATOR biedt de nieuw ontwikkelde software moderne ondersteunings- en (web)communicatiemogelijkheden voor een breed servicepakket aan creditmanagement diensten, vanaf debiteurenbeheer tot incasso.

SPN uit Sandefjord Noorwegen is een ontwikkelaar van collection-sytemen met een aantal grote klanten in Scandinavië. Met deze opdracht wil SPN zich in de Benelux profileren om verdere expansie in Europa te realiseren. MODINT wil met deze omvangrijke investering het belang onderstrepen van een branche creditmanagementconcept en daarmee continuïteit bieden aan de groeiende ontwikkeling van haar financiële diensten aan de mode en interieurbranche. Begin 2002 zal het systeem in gebruik worden genomen.


Modint
Tel.: +31 20 5121416
https://www.modint.nl
https://www.modintbusiness.nl
https://www.modintcredit.nl

Deel: ' Modint bestelt nieuw bedrijfsinformatiesysteem '
Lees ook