Moeder en dochter lanceren RawFoodLife


Vlaardingen, 20121217 -- Rawfoodlife.nl de nieuwe website voor iedereen die geïnteresseerd is in of wil beginnen met het rawfood dieet. Rawfood is een leefstijl die voor iedereen individueel ingevuld kan worden, maar waarbij de basis van het voedselpatroon bestaat uit ongekookt plantaardig voedsel.

Met deze website willen Celesta en haar dochter Rajacenna andere mensen inspireren en laten zien dat gezond oud worden mogelijk is, dat ziektes niet komen aanwaaien en dat men van veel lichamelijke klachten af kan komen.

Zij willen laten zien dat een rawfood leefstijl een uitdagende, leuke en relaxte manier van leven kan zijn. Op de website wordt onder andere uitgelegd wat de voordelen van rawfood kunnen zijn. Ook zijn er recepten, green smoothies en fruit smoothies te vinden, en wat 'slow juicen' precies inhoudt.

Autoriteiten op voedingsgebied zijn nog niet geheel op de hoogte dat een rawfood leefstijl mensen hun gezondheid weer kan teruggeven. Vijftien jaar geleden kwamen de twee makers van Rawfoodlife.nl er al achter dat een andere voeding hen van een heleboel onaangename lichamelijke klachten af bleek te kunnen helpen. Samen hadden zij een lijst met wel honderd lichamelijke, soms ernstige, klachten.

"In die vijftien jaar hebben we veel geleerd over voeding en gezondheid; we zijn onze eigen voedingsexpert geworden", zegt Celesta. "Deze informatie willen we met mensen delen, zodat zij niet jarenlang van het kastje naar de muur worden gestuurd als zij gezondheidsklachten hebben."


Deel: ' Moeder en dochter lanceren RawFoodLife '
Lees ook