Moeders krijgen verse bloemen bezorgd op Moederdag


Landelijk bloemenbezorgbedrijf bezorgt voor de vijfde keer tijdens Moederdag

Nieuw-Vennep, 20150422 -- Een op de drie Nederlanders kiest ervoor om hun moeder tijdens Moederdag te verrassen met bloemen. Het enige bloemenbezorgbedrijf die de afgelopen 4 jaar zorgde dat op Moederdag zelf werd bezorgd, opent ook dit jaar haar deuren. Voor de 5de jaar op rij gaat bloemenbezorgbedrijf Topbloemen zorgen dat iedere moeder verse bloemen bezorgd kan krijgen op Moederdag. Online zijn deze bloemen uit te zoeken naar persoonlijke smaak, de bezorging vindt plaats door één van de 500 lokale bloemisten.

Moederdag in Nederland
In gezinnen die Moederdag vieren staat de dag tegenwoordig in het teken van het verwennen van moeder. Ze krijgt veelal ontbijt op bed en cadeaus en huishoudelijke taken moeten, voor zover dat niet al gedaan werd, door vader en de kinderen worden verricht. Multiscope ondervroeg enige tijd geleden ruim duizend Nederlandse volwassenen over Moederdag. Uit de resultaten blijkt dat het animo ervoor niet is afgenomen. Het populairst zijn bloemen, zo'n 33,4% gaf aan een boeket als cadeau te gaan aanschaffen. Ook populair zijn bonbons (11,3%), Boeken/cd's/dvd's (10,6%) en woonaccessoires (8,4%.)

Het ontstaan van bezorgen op moederdag
Oprichter Topbloemen Edwin Van Arkel heeft als passie: mensen blij maken met boeketten. Van Arkel legt uit: Ik hoorde van een vriend dat hij graag zijn moeder blij wilde maken met een boeket, maar er te laat achter kwam dat de lokale bloemist niet in het weekend bezorgde.' Bezorgen op Moederdag werd een feit en vind dit jaar voor de 5de keer plaats.De afgelopen jaren bleek dit het enige bloembezorgbedrijf van Nederland die haar deuren op deze speciale zondag openden om bloemen te bezorgen. Vorig jaar reden er honderden busjes rond om duizenden boeketten met bloemen te bezorgen. Eén van de bloemisten huurden een extra grote bus om alle bestellingen aan te kunnen.

Topbloemen: landelijk bloemenbezorgbedrijf opgericht in 1999 door Edwin van Arkel én vaste bloemensponsor van All You Need Is Love (TV) en DeLeukste Moeder Van Nederland (Radio, 100%NL.) Zorgt voor het vijfde jaar op rij dat het mogelijk is om tijdens Moederdag bloemen te laten bezorgen.
Meer informatie: https://topbloemen.nl

Bronnen:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Moederdag
https://twinklemagazine.nl/nieuws/2012/05/moederdagcadeau-mag-10-tot-20-euro-kosten/index.xml 


Deel: ' Moeders krijgen verse bloemen bezorgd op Moederdag '
Lees ook