Dienstenbond CNV

CAO Nieuws

Moeizame Onderhandelingen GOA

De onderhandelingen in het GOA verlopen moeizaam. Daar waar wij vragen om een loonsverhoging met 3,6% met 0,2% eindejaarsuitkering, stelt de werkgever een loonbod van 2,6% en 0,4% eindejaarsuitkering. Uit verschillende instellingen hebben leden per E-mail hun zorg hierover uitgesproken. Tevens zijn er een aantal suggesties gedaan om als lid uw zorg te tonen, zoals een handtekeningenactie. Als reactie hierop hebben wij de werkgever een brief geschreven waarin wij onze onderbouwing ten aanzien van onze loonvraag nog eens verduidelijken en onze zorg uitspreken over de gang van zaken. U kunt deze brief hier lezen

>> brief aan werkgeversdelegatie GOA

Wij vragen aan onze leden om deze brief te ondersteunen. Dat kan door het verzamelen van handtekeningen op het aan u verzonden handtekeningenformulier. Verzamel daarop handtekeningen van uzelf en uw collega's en stuur of fax het formulier vóór 9 juli (de datum van het volgende GOA) retour naar:

CNV Dienstenbond
t.a.v. Bernard Jan de Groot
Antwoordnummer 1600
..
.....
Fax: (010) 265 05 89

Hoe meer handtekeningen hoe beter! We rekenen op uw steun!

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met uw bestuurder Bernard Jan de Groot. Email: rotterdam@cnvdibo.nl, telefoon: (010) 265 11 11.

Rotterdam, 26 juni 2002.

Deel: ' Moeizame Onderhandelingen GOA '
Lees ook