Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 05-03-2013

MOL-KANDIDATEN SEIZOEN 13 TE GAST IN MOLTALK

In AVRO's MolTalk brengt Arjen Lubach wekelijks voorafgaand aan en na afloop van de televisie-uitzending van Wie is de Mol? een voor- en nabeschouwing. Kijkers kunnen rond 20.25 uur via live.avro.nl de voorbeschouwing bekijken. Aanstaande donderdag schuiven in de laatste nabeschouwing van MolTalk alle afgevallen kandidaten aan en natuurlijk de twee finalekandidaten.

In de voorbeschouwing is Wie is de Mol-presentator Art Rooijakkers te gast. Samen met Arjen blikt hij terug op het 13e seizoen van het succesvolle programma. Wat waren voor Art de hoogtepunten? In de nabeschouwing zijn vrijwel alle kandidaten van dit seizoen te gast. Kijkers kunnen via Twitter met #moltalk vragen stellen aan de kandidaten. Daarnaast wordt er uiteraard ingegaan op de acties van de Mol.

Tijdens de nabeschouwing worden ook de kanshebbers voor de prijs van het tweede scherm spel bekendgemaakt. Via live.avro.nl konden kijkers dit jaar meedoen met Wie is de Mol? De zes beste spelers van het tweede scherm dingen mee naar de hoofdprijs: mee met de opnames van de eerste aflevering van Wie is de Mol? seizoen 14. De uiteindelijke winnaar wordt tijdens de landelijke Molfandag op zondag 10 maart bekendgemaakt.

Wie is de Mol? 7 maart
De reis door Zuid-Afrika zit er op. In Nederland komen de kandidaten nog één keer samen om te kijken naar alle streken van de Mol.

Donderdag 7 maart om 20.30 uur is de laatste aflevering van Wie is de Mol? te zien op Nederland 1.

Wie is de Mol? wordt geproduceerd door IDTV.

wieisdemol.avro.nl / live.avro.nl

facebook.com/wieisdemol
twitter.com/ikbendemol #widm #moltalk


Noot voor redacties

Zoekwoorden:

Deel: ' Mol-kandidaten seizoen 13 te gast in Moltalk '


Lees ook