10 Jan

Mols moet blijven

FC Utrecht goalie Stefan Postma heeft meegetrained met de selectie van Liverpool. Liverpool is op zoek naar een goede 2e keeper. Het gerucht gaat dat mocht Postma bevallen Liverpool zo'n 750.000 pond over heeft voor hem. Stefan zou dan komen te spelen met Michael Owen en Robbie Fowler.

FC Utrect speelde een oefen wedstrijd tegen Blauw Zwart. FC Utrecht won de wedstrijd met 1-4, voor de doelpunten tekende Michael Mols, Reinaldo Robbemond, Leon Kantelberg en Sjrdan Obradovic aan. Aankomende dinsdag speelt FC Utrecht tegen Quick Amersfoort.

Michael Mols gaf bij zijn bekendmaking dat hij het seizoen af zal maken bij FC Utrecht aan dat ook de supporters actie voor de wedstrijd tegen Sparta ook had meegeholpen in zijn besluit om te blijven. Voor actie veteraan Henk Smiesing het signaal om nog een actie op te zetten om Michael Mols definitief te overtuigen om te blijven. Mensen die meer informatie willen hebben kunnen contact opnemen met Henk Smiesing.

Bedrijven die gevestigd zijn in Nieuw Galgenwaard dreigen met een kort geding omdat zij vrezen voor overlast tijdens het duel om de Amstel Cup tegen Feyenoord. Vanwege het verbod om te spelen in de avond moest vorig jaar ook al de wedstrijd tegen NEC in de middag worden gespeeld. Volgens de bedrijven hadden ze toen al beter de deuren kunnen sluiten. Omdat ze nu een nog grotere toeloop verwachten, verwachten ze nog meer overlast van deze wedstrijd te krijgen. Er zijn echter weinig opties over om de wedstrijd te verplaatsen.

Deel: ' Mols blijft bij FC Utrecht '
Lees ook