Stadsdeel Zeeburg

Molukkenstraat 9 februari geasfalteerd

Op zondag 9 februari laat stadsdeel Zeeburg de rijweg van de Molukkenstraat tussen de Insulindeweg en Valentijnkade asfalteren. Om het ongemak voor de bewoners en winkeliers tot een minimum te beperken, wordt het werk op zondag uitgevoerd.

Omleiding doorgaand verkeer en stadsbus
Van 's ochtends 7.00 uur tot 's avonds 19.00 uur is de rijweg in beide richtingen gesloten voor al het auto- en vrachtverkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. De buslijn 15 volgt een omleidingsroute via de Wijtenbachstraat en Linnaeusstraat. Fietsers en voetgangers kunnen gewoon gebruikmaken van de fiets- en voetpaden.

Niet parkeren
De rijweg moet vrij van auto's zijn om de weg te kunnen asfalteren. Daarom is parkeren op de parkeerplaatsen in de Molukkenstraat tijdens de werkzaamheden niet toegestaan. De eigenaren van geparkeerde auto's worden verzocht hun voertuig ruim vóór de aanvang van de werkzaamheden weg te halen. De auto wordt weggesleept als die dan nog geparkeerd staat.

Informatie
Bewoners en winkeliers kunnen voor informatie en vragen over de werkzaamheden contact opnemen met de heer W. Schilpzand, tel. (020)60 80 321 of de heer H. Vonk, tel. (020) 60 80 322

Zoekwoorden:

Deel: ' Molukkenstraat in Amsterdam geasfalteerd '
Lees ook