PERSBERICHT
20/06/2002

Mona introduceert Verwenyoghurt: de lekkerste yoghurt van Nederland

Mona introduceert op 29 juli a.s. Verwenyoghurt. Verwenyoghurt is een heerlijke, volle en dikke yoghurt die verkrijgbaar is in vier smaken, namelijk aardbei, perzik, bosvruchten en stracciatella. Deze extra milde yog-hurt zorgt samen met het zorgvuldig geselecteerde fruit en chocolade voor een unieke en zachte smaaksen-satie. Dit maakt Mona Verwenyoghurt tot een heerlijk toetje of tussendoortje om jezelf of anderen lekker mee te verwennen.

We hebben het steeds drukker en daarom moeten we genieten van de spaarzame rustmomenten. Het is heerlijk om jezelf na de maaltijd of gewoon tussendoor te verwennen met een bijzonder toetje. Sluit het avondeten af met een speciaal toetje en ga eens heerlijk onderuit op de bank zitten of in de tuin bij een dalende avondzon. Maar neem ook na het winkelen of het sporten even de tijd voor een zuiveltussendoortje. Voor deze speciale momenten heeft Mona een nieuwe yoghurt ontwikkeld, namelijk Verwenyoghurt, de allerlekkerste yoghurt van Nederland.

Mona Verwenyoghurt
Mona Verwenyoghurt is een volle en dikke yoghurt. Zo lekker dik dat een lepel rechtop in de yoghurt kan blijven staan! Deze yoghurt kan dan ook niet makkelijk geschonken worden. De yoghurt kan daarom het beste met een lepel zo uit de beker gegeten worden of gewoon lekker uit een schaaltje. Verwenyoghurt is heerlijk 's avonds na het avondeten of als tussendoortje. Deze lekkere yoghurt is ideaal om jezelf of anderen mee te verwennen. Verwenyog-hurt is verkrijgbaar in de smaken aardbei, perzik, bosvruchten en stracciatella in twee handige verpakkingen. De 500 gram beker heeft een hersluitbare deksel en de 150 gram portie-verpakking is makkelijk te gebruiken als tussendoor-tje.

Consumentenadviesprijs:
Mona Verwenyoghurt aardbei, perzik, bosvruchten, stracciatella, 500 gram: 1,39
Mona Verwenyoghurt aardbei, perzik, stracciatella, 150 gram: 0,55

Zoekwoorden:

Deel: ' Mona introduceert Verwenyoghurt '
Lees ook