PERSBERICHT
09/08/2001

Mona introduceert yazoo bommetje voor kids

Handig voor onderweg en op school

MONA introduceert op 15 oktober a.s. een stoer en makkelijk zuiveltussendoortje voor kinderen: Yazoo Bommetje. Yazoo Bommetje is een
vers yoghurttussendoortje in een handige meeneemverpakking. Kinderen kunnen de Bommetjes heel gemakkelijk onderweg of naar school meenemen, er is namelijk geen lepel nodig om deze lekker frisse tussendoortjes op te eten.

Yazoo Bommetje
Kinderen hebben steeds meer inspraak bij het boodschappen doen. Hierdoor ontdekken ze nieuwe dingen en leren ze keuzes maken. Ze zijn voornamelijk op zoek naar fun, variatie, verrassing en zelfstandigheid. Ouders vinden dat belangrijk, maar net zo belangrijk vinden ze dat hun kind gezonde producten eet. Omdat zuivel gezond is en vaak deel uitmaakt van het dagelijkse menu, zijn kindertoetjes een verantwoorde beloning die zowel het kind als de ouders plezier geeft. Kinderen hebben in een onderzoek aangegeven dat ze heel graag zuivelproducten mee naar school willen nemen, maar dat dit niet kan. Zo zou de verpakking kapot gaan in de schooltas en vinden ze het onhandig dat er een lepel nodig is*.

Yazoo Bommetje is een verantwoord en leuk tussendoortje in een handige meeneemverpakking. Kinderen kunnen de Bommetjes heel gemakkelijk onderweg of naar school meenemen (de Bommetjes kunnen 4 uur buiten de koelkast). Er is geen lepel nodig om deze handige tussendoortjes op te eten, kinderen spuiten het bommetje gewoon leeg in de mond. Yazoo fans kunnen dus zelf bepalen wanneer ze het lekkere tussendoortje willen opeten en ze kunnen het stoere Bommetje gewoon meenemen naar het schoolplein. Voor de ouders is het bovendien ook erg gemakkelijk dat kinderen met de Yazoo Bommetjes minder snel knoeien dan bij zuivelproducten waarbij wel een lepel nodig is. Er zitten drie verschillende smaken in een verpakking, namelijk aardbei, framboos en perzik. Elk bommetje heeft een eigen Yazoo dinofiguurtje, zoals skate of hardloop Yazoo.

Yazoo Internetsite
Kijk ook eens op www.yazoo.nl, een leuke en leerzame speelplaats voor kinderen. Yazoo.nl is een vrolijke en interactieve site die niet alleen vóór kinderen, maar ook dóór kinderen gemaakt wordt. Kinderen drukken namelijk hun eigen stempel op de site. Zo kunnen kleine kunstenaars hun mooiste tekening op de site laten zetten, zodat de hele wereld ze kan bewonderen én bekritiseren. Yazoo fans kunnen zelf ontworpen e-cards versturen en de leukste tekeningen downloaden. Kom ook bij de Yazoo-Toetjes club! Bezoekers kunnen een Yazoo-Toetje worden door een foto op te sturen en daarbij wat over zichzelf te vertellen. Yazoo kiest willekeurig een leuk Yazoo-Toetje van de Week uit. Yazoo is een enthousiaste, levendige en vrolijke dino en hij is niet alleen dol op toetjes, maar ook op spelletjes! Samen met Yazoo kunnen kinderen ook spannende en leerzame spelletjes spelen, zoals kloklezen en duiken.

Consumentenadviesprijs: Yazoo Bommetje, 6 x 40 gram, fl. 3,49

Deel: ' Mona introduceert zuiveltussendoortje Yazoo Bommetje '
Lees ook