Ingezonden persbericht

VUGHTSE SPORTCLUB PRINS HENDRIK
AFDELING ATLETIEK

PERSBERICHT

Vught, 16 mei 2002

Monique de Wilt tweede bij Grand Prix-wedstrijd in Doha

Polsstokhoogspringster Monique de Wilt is woensdagavond bij de prestigeuze IAAF Grand Prix I-wedstrijd in Doha tweede geworden. De Bossche atlete van Prins Hendrik Vught kwam in de hoofdstad van Qatar over een hoogte van 4,25 meter. De studente eindigde achter de Hongaarse springster Molnar die 4,42 meter overbrugde. Het was de eerste wedstrijd van De Wilt in het baanatletiekseizoen 2002, maar ze had een handicap in het feit dat haar eigen polsstokmateriaal niet gearriveerd was op de luchthaven van Doha. Hierdoor moest ze stokken lenen van iemand anders. Aanstaande weekeinde springt De Wilt bij 2 internationale wedstrijden in Duitsland: Saulheim (zaterdag 18 mei) en Rehlingen (maandag 20 mei).

h Een groep Prins Hendrik-atleten neemt aanstaande zaterdag 18 mei deel aan de tweede wedstrijd van het Nationaal Baancircuit. In Hoorn zullen zes atleten starten bij de strijd om de Trigallez-bokaal, die vorig jaar werd gewonnen door Prins Hendrik-atleet Thomas Kortbeek voor zijn 400 meter horden race. Deze keer zullen starten:
100 meter: Ralf Kieboom; Tilburg,en Christel Bertens; Tilburg Verspringen: Vincent Kortbeek; Vught
1500 meter: Ester Schrijvers; Valkenswaard, en Vivian Ruijters; Klundert 100 meter horden: Nicky van der Clundert; Best

EINDE BERICHT

NOOT VOOR DE REDACTIE (niet voor publicatie)
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de PR-medewerker (atletiek), Jeroen de Wilt (tel. na 18.00u: 073-6420441)


---
JEROEN DE WILT
jdew@eudoramail.com

Join 18 million Eudora users by signing up for a free Eudora Web-Mail account at http://www.eudoramail.com

Zoekwoorden:

Deel: ' Monique de Wilt tweede bij Grand Prix-wedstrijd in Doha '
Lees ook