Ingezonden persbericht


Hilversum, 09-09-2010

Radio 2 - 16.00 uur

MONIQUE SMIT TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 11 september ontvangt Daniël Dekker in TROS MUZIEKCAFÉ:

MONIQUE SMIT werd bekend door 'Gewoon Jan Smit', de reallifesoap van haar broer Jan. Haar muzikale carrière begon met deelname aan het programma 'Just The Two of Us' in 2007. Daarin werd ze begeleid door Xander de Buisonjé. Inmiddels is haar tweede album 'Verder' verschenen en deze week komt haar nieuwe single 'Maak je Move' uit. Monique presenteert de Z@PP Kids Top 20 op Z@PP en ze is VJ bij Sterren.nl.

CARY BROTHERS is een indie rock singer-songwriter, afkomstig uit Nashville, Tennessee. In de Verenigde Staten werd hij in 2004 bekend met zijn single 'Blue Eyes', die op de soundtrack van de film Garden State stond. Zijn liedjes worden ook gebruikt in TV-series als Scrubs, E.R. en Grey's Anatomy. In november gaat Cary het voorprogramma van Sara Bareilles verzorgen tijdens haar tour door de Verenigde Staten. In Nederland is zijn nu eerste single uitgebracht: Ghost Town.

MOOI WARK zorgt voor echte Drentse rock 'n' roll en verovert inmiddels heel Nederland. De band werd in 1992 opgericht als duo, maar werd als snel een kwartet. Ze zijn een graag geziene gast in het piratencircuit en staan er om bekend veel cd's te produceren. In achttien jaar tijd zijn er tien albums verschenen. In juli kwam de nieuwste uit, genaamd 'X' wat een toepasselijke verwijzing is naar het Romeinse cijfer tien.

ORANGE GROVE werd 2001 opgericht op Sint Maarten, maar verhuisde naar Nederland. In 2007 kwam het debuutalbum uit, genaamd '...Genuine Origins'. Hun muziek is te omschrijven als feel-good en energiek, wat natuurlijk meestal het geval is met reggae. Maar denk niet dat ze standaard reggae maken, ze mixen het met hiphop, rock en soca.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl

Deel: ' Monique Smit te gast in TROS MuziekcafÉ '
Lees ook