---
Moonshake Technologies introduceert 'Partner Relationship Management'-product Affinita

---
Verbeterde communicatie tussen organisaties en hun partnerkanaal leidt tot omzetverhoging Amsterdam, 24/03/2003

Moonshake Technologies, ontwikkelaar van op Internet gebaseerde bedrijfskritische softwareoplossingen, introduceert een uniek webbased Partner Relationship Management (PRM)-product - Affinita.

Affinita is een oplossing waarmee het indirecte verkoopkanaal beheerd kan worden. De oplossing stelt bedrijven in staat hun partners te registeren, te bewaken en te evalueren en komt aan alle eisen voor het beheer van het partnerkanaal tegemoet. Ten eerste kunnen bedrijven partners o.a. selecteren en segmenteren en krijgen ze een duidelijk overzicht van alle leads, verkoopprognose en daadwerkelijk verkoop van de partner. Door deze informatie kan een bedrijf een betere prognose doen hetgeen een belangrijke basis is voor financiële en logistieke planning.

Alle communicatie tussen partner en bedrijf verloopt via één portaal, waardoor partners makkelijk supportaanvragen kunnen plaatsen of hun acties kunnen inzien. De combinatie van directe en snelle communicatie en gestructureerde informatie over de activiteiten en geschiedenis van de partner biedt de mogelijkheid partners gericht in hun verkoopactiviteiten te ondersteunen. Daardoor kan de omzet aanzienlijk verhoogd worden en kosten gereduceerd.

Westbury IT Services, leverancier van Service Management-oplossingen, heeft de PRM-oplossing geïmplementeerd om beter inzicht in het partnerkanaal te krijgen en de relatie met zijn partners te versterken teneinde omzet te verhogen.

"Het indirecte verkoopkanaal maakt een belangrijk deel uit van onze totale verkoop. Door het inzetten van Affinita kunnen wij onze partners nu beter van dienst zijn en dit op een kostenefficiënte manier," aldus Marc Kuijpers, Business Development Manager van Westbury. "Moonshake Technologies heeft niet alleen laten zien dat ze een ervaren team zijn, maar ook bewezen dat zij hun kennis en expertise snel voor onze specifieke benodigdheden konden inzetten. Al binnen twee maanden konden wij met een aan onze behoeften aangepaste oplossing aan de slag. Bovendien hebben wij besloten dit product ook in de VS in te zetten."

Affinita is een modulair opgebouwde bedrijfssoftware wat betekent dat bedrijven specifieke elementen binnen het beheer van het partnerkanaal een bepaalde module kunnen inzetten, zonder dat ze het volledige systeem moeten installeren. Bovendien is Affinita database-onafhankelijk, integreert makkelijk in bestaande systemen en is op Microsoft-technologie gebaseerd.
---
END

---
Over Moonshake Technologies
Moonshake Technologies ontwikkelt op Internet gebaseerde bedrijfskritische softwareoplossingen voor zowel gevestigde als startende bedrijven. Moonshake kent de unieke behoeften en mogelijkheden van Internet. Daarom combinereet Moonshake zijn ervaring met een pragmatische toch flexibele aanpak om zijn klanten goede oplossingen te bieden. Moonshake Technologies heeft een groot aantal succesvolle projecten afgerond in b2b-communicatie, wireless&SMS, contentmanagement, dataintegratie en
-publicatie en e-commerce. Dit is het resultaat van een team dat zich betrokken voelt, over expertise beschikt en de behoeften van 'new business' kent. Klanten van Moonschake zijn onder andere Nerve Wireless,
Tornado-Insider, Cisco Systems en HP.
Meer informatie over Moonshake Technologies op: www.moonshake.com,
over Affinita: www.prmconnect.com.
Saskia Nijs, Sales & Marketing manager van Moonshake Technologies, tel: + 31 20 750 7370, fax: + 31 20 750 7301, e-mail: saskia@moonshake.com
Journalisten
NewsEngine PR, Claudia Mairböck, tel: +31 20 567 2170, e-mail: claudia.mairbock@newsenginepr.com

Ref.:MOON0001-1237B2

Deel: ' Moonshake Technologies introduceert 'Partner Relationship Management.. '
Lees ook