Moovs winnaar 2016 in Bedrijfstrainingenbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160726 -- Moovs BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Bedrijfstrainingenbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bureau met een zeer sterke positionering. ‘Moovs weet zijn grote knowhow op het gebied van duurzame gedragsverandering uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een topbedrijf.’

Moovs ondersteunt organisaties bij gedragsverandering in lijn met de strategie. De focus hierbij ligt op service, sales, leiderschap, cultuur en transformatie. Met meer dan 100 enthousiaste mensen, aangestuurd vanuit een kernteam van 25 trainingconsultants, conceptontwikkelaars, programmamanagers, projectleiders, innovatiespecialisten en projectsupport, biedt Moovs interventies om een duurzame verandering te realiseren. De oplossingen zijn innovatief met de nieuwste digitale leeroplossingen, de beste internationale content en direct resultaat. Moovs BV is opgericht in 1991, is gevestigd in Leiden en heeft circa 30 vaste medewerkers in dienst.

Innovatie

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Moovs BV een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Moovs, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de klant.’

Blijvende gedragsveranderingen

De jury prijst met name het vermogen om bedrijfsmatige en psychologische inzichten op hoog niveau met elkaar te verbinden. ‘Moovs’ aanpak is gericht op fundamentele veranderingen van medewerkers, maar ook van de organisatie zelf. Op deze wijze worden blijvende gedragsveranderingen gerealiseerd’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Een recente opdracht is die van een retailer. Na de laatste strategiewijziging werd Moovs gevraagd alle medewerkers te trainen in een klantvriendelijke mindset, maar ook om de dagelijkse operatie naar een hoger plan te brengen. Naast fysieke trainingen en een train-de-trainer-aanpak is bewust gekozen om medewerkers via allerlei devices korte leerinterventies aan te bieden. Ze kunnen dus op ieder moment, op iedere plek, via een apparaat naar keuze leren.’

Moovs maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van gelijkgestemde bureaus en kan putten uit een internationale bron met bewezen oplossingen voor de vraagstukken waar bedrijven mee te maken hebben.  ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper. Terecht de branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.moovs.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL7, zondags om 13:55 uur. 


Deel: ' Moovs winnaar 2016 in Bedrijfstrainingenbranche '
Lees ook