Politiebericht Venlo 29-07-2001
Mediaberichten zondag 29 juli (laatste berichten)

ARCEN Motorrijder verongelukt (2)

ARCEN De motorrijder die vanmiddag rond 13.00 uur tijdens een verkeersongeval om het leven kwam, is een 23-jarige man uit Hoorn. Het ongeluk gebeurde op de Dorperheideweg. De motorrijder is met vermoedelijk te hoge snelheid een bocht naar rechts ingegaan en kon die vervolgens niet houden. Hij botste links van de weg tegen een boom en was op slag dood.
ROERMOND Arrestatie vechtersbazen

ROERMOND De politie moest zaterdagnacht om tussenbeiden komen toen twee mannen uit Roermond met elkaar slaags raakten in de Veldstraat. Beiden waren al in één van de cafés op de vuist gegaan en door de portiers buiten gezet. De beide mannen, respectievelijk 33 en 32 jaar oud, werden aangehouden en ingesloten in een politiecel in Roermond. REGIO Vier uur snelheidscontrole: 169 keer te hard

VLODROP - Bij een snelheidscontrole in de bebouwde kom werden zaterdagochtend tussen 10 en 11 uur 160 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er maar 7 te hard. Hoogst gemeten snelheid was 64 kilometer per uur. Tussen 11 en 12 uur controleerde politie op de Herkenbosserweg. Waar 80 kilometer is toegestaan, reden 33 van de 622 gecontroleerde automobilisten te hard. Hoogst gemeten snelheid was 115 kilometer per uu.

ST ODILIENBERG Bij een snelheidscontrole op de provinciale weg in de bebouwde kom werden tussen 1 en 2 uur s middags 462 automobilisten gecontroleerd. 103 van hen reden te hard. Hoogst gemeten snelheid was 78 kilometer per uur.

HERKENBOSCH Bij een snelheidscontrole op de Keulsebaan werden zaterdagmiddag tussen half vier en half vijf 292 voertuigen gecontroleerd. Er werden 26 bekeuringen uitgedeeld. De hoogst gemeten snelheid was 115 kilometer per uur, waar 80 is toegestaan. HERKENBOSCH Doorrijden zonder te betalen

HERKENBOSCH De politie kreeg zondagmiddag om twee uur een melding van een tankstation in Herkenbosch dat twee jongens van begin twintig voor 100 gulden hadden getankt en zonder betalen waren weggereden. Het ging volgens getuigen om twee blanke jongens die dialect spraken. Ze gingen er vandoor in een zwarte VW-Golf. Daarbij waren ze rakelings langs één van de medewerkers van het tankstation gereden. De politie kon de daders niet achterhalen. Vermoedelijk reden de jongens in een gestolen auto.

Deel: ' Motorrijder verongelukt in Arcen '
Lees ook