Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Movie MAX nieuwe partner van Rocks'

Son, 18 augustus 2005 - Rocks', het meest gewaardeerde spaarprogramma in Nederland, heeft er een nieuwe inwisselpartner bij: Movie MAX, een van de grootste video/dvd-verhuurketens van Europa. Vanaf half augustus kunnen Rocks' spaarders er hun Rocks' Vijfjes inwisselen.

Movie MAX is de allernieuwste inwisselpartner van Rocks'. Hier kunnen Rocks' spaarders hun Rocks' Vijfjes gebruiken voor het complete verhuurassortiment, inclusief alle actie-aanbiedingen met huurfilms. Bovendien profiteren Rocks' spaarders iedere maand van een speciale aanbieding: de Rocks' Blockbusters. Bij een Rocks' Blockbuster huurt de spaarder tegen inlevering van één Rocks' Vijfje een van de speciaal geselecteerde topfilms en huurt hij er een weekfilm naar keuze gratis bij.

Rocks' punten worden gespaard bij Texaco, Super de Boer en Nauticring. Bij 220 gespaarde Rocks' worden deze verzilverd in een Rocks' Vijfje, dat een contante waarde vertegenwoordigt van E 5,-. Deze Rocks' Vijfjes kunnen worden besteed bij een groot aantal inwisselpartners, waaronder Blokker, Music Store en diverse grote dagattracties. De Stichting Rocks' is voortdurend bezig om het aantal partners verder uit te breiden. 'Plezier voor het hele gezin' staat hierbij centraal.

Movie MAX maakt op dit moment een sterke groei door. Iedere maand neemt Movie MAX bestaande videotheken over en opent nieuwe vestigingen. Op dit moment heeft Movie MAX 120 vestigingen in Nederland, en in totaal 160 vestigingen in de Benelux. Behalve over een zeer breed dvd-assortiment beschikken de vestigingen van Movie MAX over een convenience store, met producten van onder andere Ben & Jerry's, Jimmy's Popcorn, Pringles en M&M's.

-+-+-+-+-+

Niet voor publicatie:
Neem voor meer informatie contact op met

Jan Nelissen (Rocks') Tel: 033 - 433 5000 of
Willo Schröer (Movie MAX) Tel: 0499 - 470 357

---- --

Zoekwoorden:

Deel: ' Movie MAX nieuwe partner van Rocks' '
Lees ook