PENSIOENDESK NEDERLAND BV

Mr Annemiek Vollenbroek stapt over naar Pensioendesk

Mr Annemiek Vollenbroek, pensioenjurist, stapt per 1 mei 2003 over van Watson Wyatt Brans & Co naar Pensioendesk. Annemiek Vollenbroek (34 jaar) heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van pensioenen. Zij werkte o.a. als hoofd van het fiscaal adviesbureau bij Hooge Huys en als belastingadviseur voor het midden- en kleinbedrijf bij een gerenommeerd kantoor van advocaten, notarissen en belastingadviseurs.
Vanaf december 2000 was mevrouw Vollenbroek werkzaam bij Watson Wyatt Brans & Co, een internationaal opererende organisatie van actuarissen en consultants op het gebied van fiscaal juridisch pensioen- en verzekeringsrecht.

Vanaf mei zal zij op het hoofdkantoor van Pensioendesk, Pensioendesk Nederland in Amsterdam, invulling gaan geven aan de fiscaal-juridische pensioenafdeling.
De nieuwe pensioenjuriste zal daar verantwoordelijk zijn voor kennisdeling en voor de kwaliteit van advisering van de aangesloten kantoren.

Henk Doornewaard, algemeen directeur Pensioendesk Nederland: 'Met de komst van Annemiek zal Pensioendesk een belangrijke versterking krijgen in haar verdere ontwikkeling als professionele adviesorganisatie op pensioengebied.'

Annemiek Vollenbroek: 'Ik heb gekozen voor Pensioendesk omdat deze organisatie mij ervan heeft overtuigd dat kwaliteit en professionaliteit van het intermediair bij haar hoog in het vaandel staan, terwijl bij de advisering het belang van de cliënt voorop staat. Dit opgeteld bij alle ontwikkelingen die gaande zijn binnen de financiële dienstverlening, is het voor mij een enorme uitdaging hieraan mijn steentje bij te dragen.'

Pensioendesk Nederland is een franchise-organisatie. Met een landelijk netwerk is de Pensioendesk de grootste keten van professionele pensioenadviesbureaus in Nederland.
De Pensioendesk geeft pensioenadvies aan zelfstandig ondernemers, werknemers, werkgevers, directeur groot-aandeelhouders en accountants.

Deel: ' Mr Annemiek Vollenbroek stapt over naar Pensioendesk '
Lees ook