MrWheels autorubriek bij RTL7's "Business Class" vanaf 6 sept. 2015


Uw (automotive gerelateerde) bedrijf onder de aandacht van een financieel sterke doelgroep op RTL7's "Business Class"...?

Amsterdam, 20150715 -- Wekelijks bespreekt presentator Harry Mens vanuit Noordwijk aan Zee de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied met bekende en minder bekende gasten. Vanaf zondag 6 september 2015 verzorgt MrWheels weer de autorubriek in RTL7's "Business Class". Wilt u uw (automotive gerelateerde) bedrijf eens kort en bondig in beeld brengen onder een financieel sterke doelgroep?

Business Class/MrWheels biedt diverse adverteer- en sponsoring mogelijkheden in en rondom het tv-programma om uw bedrijfsdoelstellingen op het gebied van marketing en communicatie te helpen realiseren. 

In de autorubriek belicht Floris Wyers (MrWheels) op ludieke wijze kort en bondig uw bedrijf. Dit kan zijn door middel van een bezoek aan uw bedrijf, een review van een (exclusieve) auto die u te koop heeft staan of een gesprek vanaf de achterbank met de eigenaar van het bedrijf, een "CEO-gesprek".

Zender: RTL 7 (RTL Nederland BV)

Presentatie: Harry Mens

Categorie: Zakelijk, informatief, politiek en financieel

Producent: Business Class (tv)

Uitzenddag en –tijdstip: zondag van 10.30 tot 12.00 uur

Herhaling: zondag van 00.00 tot 01.30 uur

Uitzendseizoen: 43 afleveringen (vanaf zondag 6 september 2015)

Doelgroep: Breed, nadruk op Business-to-Business, hoger welstandig

Kijkcijfers: Gemiddeld 150.000 kijkers per aflevering

Bent u geïnteresseerd in deelname en/of heeft u vragen, neem dan contact op met Floris Wyers (MrWheels) via 06-27070707 of floris@mrwheels.nl. 


MrWheels is een bedrijf dat premium automotive en lifestyle content levert aan diverse magazines en tv-programma's. Daarnaast produceert zij in eigen beheer diverse professionele video's en fotoreportages voor diverse bedrijven. Zie www.mrwheels.nl.


Deel: ' MrWheels autorubriek bij RTL7's "Business Class" '
Lees ook