MS Sales & Consultancy winnaar 2015 in bloemen- en plantenconsultancy


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

DE LIER, 20151026 -- MS Sales & Consultancy BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de bloemen- en plantenconsultancybranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie in korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘MS Sales & Consultancy is een doorgewinterde verkoopspecialist die zijn klanten op diverse fronten kan ondersteunen, zowel op strategisch als op praktisch niveau, en die continu goed op de hoogte is van alle ontwikkelingen en prijsniveaus binnen de bloemen- en plantensector.’

MS Sales & Consultancy BV (2013) is opgericht door Marco Stolze, vanuit zijn drive om de inkoop en verkoop van bloemisterijproducten te optimaliseren en vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen. Het bedrijf biedt een scala aan diensten op het gebied van de bloemen- en plantenhandel, zoals adviezen omtrent prijsstelling, kwaliteit, export, inkoop en interim-activiteiten. MS Sales is uitstekend geïnformeerd omtrent partijen in de markt en de gangbare prijsniveaus. Door goede contacten met kwekers, bloemisten, groothandel, tuincentra, bouwmarkten en retail is zij als geen ander in staat signalen uit de markt te halen en het beste rendement te behalen. MS Sales & Consultancy BV is gevestigd in De Lier maar opereert in heel Nederland.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in MS Sales & Consultancy BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij MS Sales & Consultancy, want zij is continu bezig haar dienstenpakket verder te verbeteren en te verbreden om optimaal in te spelen op de wensen van de klant.’

Beste rendement

De jury prijst met name haar grote vak- en branchekennis, waardoor zij elke klant uitstekend kan bijstaan en adviseren. Een noviteit is het door MS ontwikkelde KPS Sales, een digitale marktplaats voor bloemen en planten waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten, en waarvoor de verrekening via Flora Holland en Ai2 plaatsvindt. Ook is voor KPS Sales nog een eigen app ontwikkeld, zodat klanten ook onderweg inzicht hebben in het aanbod en/of de mogelijkheid om te kopen. ‘Door intensieve contacten met alle ketenpartijen slaagt zij erin om steeds het beste rendement voor haar klanten te bereiken. Niet voor niets is MS Sales een begrip aan het worden in de bloemen- en plantensector’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Het bedrijf wordt algemeen als een van de opmerkelijkste bedrijven in de branche gezien en weet haar grote kennis van de bloemen en plantenhandel uitstekend te combineren met een klant- en oplossings­gerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. MS Sales & Consultancy BV kan op basis van deze gronden worden uitgeroepen als branchewinnaar en komt tevens in aanmerking voor de Nationale Business Succes Award 2015, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.mssales.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' MS Sales & Consultancy winnaar 2015 in bloemen- en plantenconsultancy '
Lees ook