LCI Technology Group NV

Persbericht

MSN, de on line service van Microsoft, gaat in samenwerking met LCI on line e-learning cursussen aanbieden

's-Hertogenbosch, Nederland / Wenen, Oostenrijk / Mnchen, Duitsland, 2 augustus 2001

MSN Duitsland, de on line service van Microsoft, is begonnen met e-learning activiteiten, die volledig worden geleverd door LCI Academy4me, Europa's grootste e-learning academie. Door het integreren van de e-learning portaal van Academy4me in de website www.msn.de, zullen de on line e-learning cursussen naast MSN services zoals MSN Hotmail aan de miljoenen MSN gebruikers worden aangeboden.

"We zijn blij dat we dankzij ons partnership met LCI Academy4me in staat zijn de beste cursus-sen aan te bieden", verklaarde Rolf Kersten, Business Development Manager van MSN Duitsland. On line cursussen vormen een interactieve multimedia ervaring die niet vergeleken kan worden met iets eenvoudigweg uit boeken leren. Kennis kan in de praktijk worden gebracht en onmiddellijk worden ervaren en getest. De e-learning portaal biedt meer dan 1.000 on line cursussen van topkwaliteit, die de gebruikers van MSN de vrijheid geeft om op ieder moment en waar dan ook te leren en te studeren. Bovendien zorgt Academy4me er op alle mogelijke manieren voor dat de geboden diensten van de allerhoogste kwaliteit zijn.

Door de partnership met MSN Duitsland is LCI Academy4me in staat zijn positie als Europa's grootste e-learning academie uit te breiden en bereikt zij nu meer dan 12 miljoen potentile klanten. Alexander Schiebel, General Manager van LCI Academy4me zegt: "De samenwerking met Microsoft Networks is niet alleen een financieel succes voor ons bedrijf en een bewijs van de hoge kwaliteit van ons productenaanbod, het stelt ons tevens in staat miljoenen MSN gebruikers de mogelijkheid te bieden kennis te maken met een nieuwe manier van leren en het verkrijgen van kennis waardoor zij een hele wereld van nieuwe mogelijkheden kunnen ontdekken."

De portaal heeft het uiterlijk en de uitstraling van de MSN website. Dit is mogelijk gemaakt door het innovatieve systeem van Academy4me, dat bestaat uit componenten die gemakkelijk kunnen worden aangepast en gentegreerd, en die omgekeerd ook weer gemakkelijk in sites van de partner kunnen worden ingebouwd. Potentile gebruikers staan daardoor in de eerste plaats in contact met het MSN systeem en niet rechtstreeks met het systeem van Academy4me. Een dergelijke aanpasbaarheid heeft LCI Academy4me in staat gesteld samen te werken met enkele van de grootste websites in Europa.

Om meer dan 1.000 kwalitatief hoogstaande cursussen met een prijs van tussen de 15 en 150 aan te kunnen bieden, zijn meer dan 150 cursusproducenten gevalueerd en alleen de beste geselecteerd. Het aanbod is groot en verkrijgbaar in verschillende talen:
- Certificaten op het gebied van IT UECDL, MCSE, Cisco CCDA,
- Universitaire graden zoals MBA, BA, en MA
- Microsoft Office cursussen: Macromedia Flash, Adobe Photoshop of HTML;
- 24 taalcursussen

- Bedrijfscursussen zoals Themaproject Management, Zakelijke Correspondentie Amerikaans, en Kostenberekening.
MSN is beschikbaar voor internetgebruikers in 33 landen en in 17 talen. In Duitsland biedt MSN een on line service die voor alle gebruikers beschikbaar is, ongeacht hun internet provider. Naast diensten zoals Hotmail, Messenger, gratis HotSMS of een efficinte zoekmachine, biedt MSN momenteel 20 thema- en servicekanalen. MSN biedt een breed scala aan diensten en informatie van actuele nieuwsitems, gedetailleerde informatie over het weer, alles over computers tot advies over het zoeken naar werk of sollicitatiegesprekken en een reismagazine. www.msn.de

LCI Academy4me is in Europa de grootste internet academie. Met meer dan 1000 on-line cursussen beslaat het internationale aanbod voor leren de gebieden EDP, talen en zaken. De grote variteit en de hoge kwaliteitsstandaard die worden vereist, tesamen met de persoonlijke ondersteuning die aan de leerlingen wordt gegeven, maakt LCI Academy4me de ideale Internet leeromgeving. De cursussen beslaan een breed scala: certificatie op IT-gebied (ECDL, MCSE, Cisco CCDA,); universitaire opleidingen zoals MBA, BA, MA.; cursussen voor Excel, Flash, Photoshop, HTML en veel andere IT-onderwerpen; cursussen voor 25 wereldtalen; business cursussen over verschillende onderwerpen (project management, American Business writing, financin,); cursussen op het gebied van school kennis en praktijk kennis.www.academy4me.com.

LCI Technology Group (LCI) is een groep van 22 bedrijven actief in de Informatie Technologie en de Internet Communicatie Technologie. Bij de bedrijven van LCI werken wereldwijd circa 1000 personen. De medewerkers van LCI zijn hoog gespecialiseerde ICT consultants, ontwikkelaars, uitvoerders en projectmanagers. Zij stellen hun kennis in dienst van meer dan 400 grote bedrijven en overheden.

LCI bedrijven zijn actief op de volgende gebieden: Training en on-line education; security; wireless office information (B2B); Execution Chain Management; software & consulting; secure printing; authentication; E2E security; encryption; integration and services; media on-line content; content development; helpdesk; customer support; network monitoring; outsourcing; application software; application service providers; security consulting; mobile application development.

LCI Technology Group is genoteerd op de effectenbeurs van Amsterdam, Euronext Amsterdam (tickersymbool: LCI).
LCI Technology Group heeft over het financile boekjaar 2000/2001 (van 1 mei tot en met 30 april) een omzet van 311 miljoen en een netto winst na belasting van 8,9 miljoen gerealiseerd. Sinds 1994 is de winst na belastingen per LCI aandeel jaarlijks gemiddeld gestegen met meer dan 40 %.

LCI is actief in 14 landen in Europa en de Verenigde Staten met bedrijven die onder meer zijn gevestigd in Belgi, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Tsjechi en de Verenigde Staten van Amerika.

Het hoofdkantoor van LCI Technology Group NV is gevestigd in Nederland. www.lcigroup.com

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

LCI Technology Group N.V.
Tel.: + 31 73 645 5255
Fax: + 31 73 645 5296
E-mail info@nl.lcigroup.com

Deel: ' MSN biedt online cursussen in samenwerking met LCI '
Lees ook