Ingezonden persbericht

MSN, de on-lineservice van Microsoft, gaat samen met LCI e-learning-cursussen aanbieden

's-Hertogenbosch, Nederland / Wenen, Oostenrijk / München,Duitsland,08/06/2001

MSN Duitsland, de on-lineservice van Microsoft, is begonnen met e-learning-activiteiten, die volledig worden geleverd door LCI Academy4me, Europa's grootste e-learning-academie. Door het integreren van de e-learning-portaal van Academy4me in de website www.msn.de, zullen de e-learningcursussen naast MSN services zoals MSN Hotmail aan de miljoenen MSN-gebruikers via het internet worden aangeboden.

"We zijn blij dat we dankzij ons partnership met LCI Academy4me in staat zijn de beste cursus-sen aan te bieden", verklaarde Rolf Kersten, businessdevelopment manager van MSN Duitsland. On-linecursussen vormen een interactieve multimedia-ervaring die niet vergeleken kan worden met iets eenvoudigweg uit boeken leren. Kennis kan in de praktijk worden gebracht en onmiddellijk worden ervaren en getest. Het e-learning-portaal biedt meer dan 1.000 on-linecursussen van topkwaliteit, die de gebruikers van MSN de vrijheid geven om op ieder moment en waar dan ook te leren en te studeren. Bovendien zorgt Academy4me ervoor dat de geboden diensten van de hoogste kwaliteit zijn.

Door het partnership met MSN Duitsland is LCI Academy4me in staat zijn positie als Europa's grootste e-learningacademie uit te breiden en bereikt zij nu meer dan 12 miljoen potentiële klanten. Alexander Schiebel, general manager van LCI Academy4me: "De samenwerking met Microsoft Networks is niet alleen een financieel succes voor ons bedrijf en een bewijs van de hoge kwaliteit van ons productenaanbod, het stelt ons tevens in staat miljoenen MSN-gebruikers de mogelijkheid te bieden kennis te maken met een nieuwe manier van leren en het verkrijgen van kennis waardoor zij een hele wereld van nieuwe mogelijkheden kunnen ontdekken."

Het portaal heeft de 'look & feel' van de MSN-website. Dat is mogelijk gemaakt door het innovatieve systeem van Academy4me, dat bestaat uit componenten die gemakkelijk kunnen worden aangepast en geïntegreerd, en die omgekeerd ook weer gemakkelijk in sites van de partner kunnen worden ingebouwd. Potentiële gebruikers staan daardoor in de eerste plaats in contact met het MSN-systeem en niet rechtstreeks met het systeem van Academy4me. Een dergelijke aanpasbaarheid heeft LCI Academy4me in staat gesteld samen te werken met enkele van de grootste websites in Europa.

Om meer dan 1.000 kwalitatief hoogstaande cursussen met een prijs van tussen de 15 en 150 euro aan te kunnen bieden, zijn meer dan 150 cursusproducenten geëvalueerd en alleen de beste geselecteerd. Het aanbod is groot en verkrijgbaar in verschillende talen:


- Certificaten op het gebied van IT UECDL, MCSE, Cisco CCDA, enz.
- Universitaire graden zoals MBA, BA, en MA;

- Microsoft Office-cursussen: Macromedia Flash, Adobe Photoshop of HTML;
- 24 taalcursussen;

- Bedrijfscursussen zoals Themaproject Management, Zakelijke Correspondentie Amerikaans, en Kostenberekening.
Over Microsoft Networks (MSN) (www.msn.de)

MSN is beschikbaar voor internetgebruikers in 33 landen en in 17 talen. In Duitsland biedt MSN een on-lineservice die voor alle gebruikers beschikbaar is, ongeacht hun internet provider. Naast diensten zoals Hotmail, Messenger, gratis HotSMS of een efficiënte zoekmachine, biedt MSN momenteel 20 thema- en servicekanalen. MSN biedt een breed scala aan diensten en informatie van actuele nieuwsitems, gedetailleerde informatie over het weer, alles over computers tot advies over het zoeken naar werk of sollicitatiegesprekken en een reismagazine.

Over LCI Academy4me (www.Academy4me.com)

LCI Academy4me is de grootste Europese internetacademie. Met meer dan 1000 on-linecursussen beslaat het internationale aanbod voor leren de gebieden EDP, talen en zaken. De grote variëteit en de hoge kwaliteitsstandaard die worden vereist, tesamen met de persoonlijke ondersteuning die aan de leerlingen wordt gegeven, maakt LCI Academy4me de ideale internetleeromgeving. De cursussen beslaan een breed scala: certificatie op IT-gebied (ECDL, MCSE, Cisco CCDA,); universitaire opleidingen zoals MBA, BA, MA.; cursussen voor Excel, Flash, Photoshop, HTML en veel andere IT-onderwerpen; cursussen voor 25 wereldtalen; business-cursussen over verschillende onderwerpen (project management, American Business writing, financiën,); cursussen op het gebied van school kennis en praktijk kennis.

LCI Technology Group (LCI) (www.lcigroup.com)
LCI is een groep van 22 bedrijven actief in de informatietechnologie en de internetcommunicatie-technologie.Bij de bedrijven van LCI werken wereldwijd circa 1000 personen. De medewerkers van LCI zijn hoog gespecialiseerde ICT-consultants, ontwikkelaars, uitvoerders en projectmanagers. Zij stellen hun kennis in dienst van meer dan 400 grote bedrijven en overheden.

LCI bedrijven zijn actief op de volgende gebieden: training en on-line education; security; wireless office information (B2B); Execution Chain Management; software & consulting; secure printing; authentication; E2E security; encryption; integration and services; media on-line content; content development; helpdesk; customer support; network monitoring; outsourcing; application software; application service providers; security consulting; mobileapplication development.

LCI Technology Group is genoteerd op de effectenbeurs van Amsterdam, Euronext Amsterdam (tickersymbool: LCI).LCI Technology Group heeft over het financiële boekjaar 2000/2001 (van 1 mei tot en met 30 april) een omzet van 311 miljoen en een netto winst na belasting van 8,9 miljoen gerealiseerd. Sinds 1994 is de winst na belastingen per LCI aandeel jaarlijks gemiddeld gestegen met meer dan 40 %.

LCI is actief in 14 landen in Europa en de Verenigde Staten met bedrijven die onder meer zijn gevestigd in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Tsjechië en de Verenigde Staten van Amerika.

Het hoofdkantoor van LCI Technology Group NV is gevestigd in Nederland.

Voor verdere informatie
LCI Technology Group N.V.
Tel.: + 31 73 645 5255
Fax: + 31 73 645 5296
E-mail info@nl.lcigroup.com

Opmerking: Bepaalde verklaringen en uitspraken in dit persbericht, voor zover niet historisch van aard en verifieerbaar, zijn 'toekomstgericht'en kunnen worden beschouwd als verwachtingen ten aanzien van toekomstige gebeurtenissen en resultaten met betrekking tot LCI Technology Group N.V. en haar zakelijke operaties. De voorspellingen die uit deze verklaringen en uitspraken kunnen worden afgeleid,zijn onderhevig aan risicofactoren en onzekerheden en als gevolg hiervan kunnen dedaadwerkelijke resultaten van de LCI Technology Group N.V. aanzienlijk verschillen van de in dit persbericht beschreven of geïmpliceerde resultaten en prestaties.

Ref.:LCIT0035-158E66

Deel: ' MSN en LCI bieden e-learning-cursussen aan '
Lees ook