MSR Consulting Group winnaar 2015 in Automotive Adviesbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160114 -- MSR Consulting Group is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Automotive Adviesbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘MSR Consulting Group weet haar enorme kennis en ervaring op het gebied van strategisch advies uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Met een geïntegreerde dienstverlening werken aan meer winstgevendheid en een sterkere concurrentiepositie voor de klant. Dat ziet MSR Consulting Group, een internationaal adviesbureau dat zich voornamelijk richt op de automotive industrie, als haar opdracht. MSR staat voor: Mensen, Strategie, Resultaat, en deze naamgeving geeft direct weer waar zij mee bezig is en waar haar kracht zit. De organisatie is gespecialiseerd in concrete en structurele verbeteringen en staat gerenommeerde bedrijven terzijde met marktonderzoek, conceptontwikkeling, implementatie, verandermanagement, coaching, training en daadkracht. Daarbij ligt de lat onveranderd hoog. Elk advies moet resulteren in een aantoonbare prestatieverbetering voor haar klanten. Anders heeft niemand er wat aan. MSR Consulting Group is in de jaren negentig in Nederland gestart.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in MSR Consulting Group een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij MSR Consulting Group, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Mens- en resultaatgerichte advisering

De jury prijst vooral haar mensgerichtheid. MSR staat ervoor klanten beter te maken. Haar teams zitten echt bij de klant en helpen ter plaatse in nauwe samenwerking met medewerkers, altijd resultaatgericht en toegevoegde waarde leverend. Het draait altijd om de mensen in de projecten van MSR. En haar gestructureerde werkmethodieken vormen samen de strategische aanpak van haar werk. Altijd wordt vooraf de businesscase van het project diepgaand geanalyseerd en de ambities – het te behalen resultaat – nauwkeurig  vastgelegd. Vooraf is dus bekend wat het project voor de opdrachtgever moet opleveren. ‘MSR’s kennisintensieve dienstverlening is de laatste jaren vrijwel geheel op de automotive gericht. En met succes! Niet voor niets maken vele autofabrikanten, importeurs en dealerorganisaties van haar diensten gebruik’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Haar klanten opereren vaak over de gehele wereld. Strategische kennis en hands-on mentaliteit vertaalt de onderneming in klinkende resultaten voor haar opdrachtgevers. ‘Een succesvolle nichespeler in een turbulente markt. Altijd blijven innoveren, alleen met de beste mensen willen werken en werkend voor de top van de markt. Met deze staat van dienst is MSR Consulting Group zeker een mooie kandidaat in de automotive advieswereld’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.msr.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' MSR Consulting Group winnaar 2015 in Automotive Adviesbranche '
Lees ook