Ingezonden persbericht


PERSBERICHT PERSBERICHT PERSBERICHTMTC Motovatie organiseert opnieuw avondvierdaagse.

Gezelligheid troef bij actieve motortoerclub.

Een aantal jaren geleden zijn wij begonnen met een avondvierdaagse voor motorfietsen. Het was nieuw voor de Amstelveense motorrijd(st)er en ook direct een succes. Het zijn de woorden van voorzitter Ben Padberg van MTC Motovatie, de bijzonder actieve Motor Toer Club uit Amstelveen.

Dat een vierdaagse niet alleen voor wandelaars is, wordt bij deze vereniging wel heel duidelijk gemaakt. Ook dit jaar zijn er weer bijzonder mooie routes uitgezet , aldus Ben Padberg, met een afstand van rond de 80 kilometer per avond heeft de fanatieke of gewoon de gezelligheidsmotorrijd(st)er het bij ons weer reuze naar hun zin. Net zoals bij voorgaande edities zijn de ritten verdeeld over de vier gewesten van het land: Noord, Zuid, Oost en West. Elke avond wordt er een andere windstreek aangedaan, met steeds haar eigen karakteristieke wegen en omgeving. Het motto voor een ieder wat wils is eigenlijk wat MTC Motovatie voor ogen heeft.

Dit jaar wordt de avondvierdaagse gehouden op maandag 8 juli, dinsdag 9 juli, donderdag 11 juli en vrijdag 12 juli. Elke dag wordt er vanaf 19:00 uur tot 19:30 uur gestart in het clubgebouw van MTC Motovatie op Sportpark NFC aan de Sportlaan te Amstelveen. Voorrijders vanaf 19:15 uur aanwezig. Vanaf de A9 dient de afslag Ouderkerk aan de Amstel te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar de start aangegeven. Op de avonden van de rit is MTC Motovatie te bereiken via 06-10370900.


Deelname is mogelijk vanaf EUR 5,70 voor alle vier de avonden. Het is niet noodzakelijk om elke avond mee te rijden en men is ook niet verplicht om op maandag de eerste rit te rijden. De kosten bedragen in dat geval EUR 2,30 per avond.
Ons doel is om de motorrijd(st)er gewoon nog meer te laten genieten van het rijden zelf en van de omgeving , zijn de laatste woorden uit het betoog van Ben Padberg, iedereen met een goed humeur is bij ons van harte welkom.

Meer informatie over de rit of de club:

Ben Padberg: 020 697 70 09

Ilja v/d Liet: 020 632 60 00

Internet: www.motovatie.nl

Amstelveen, 27 juni 2002

Zoekwoorden:

Deel: ' MTC Motovatie organiseert opnieuw avondvierdaagse '
Lees ook