Ingezonden persbericht

Aan: Redactie Persberichten nieuwsbank

MTC Motovatie sportiefste club van 2002.

PERSBERICHT PERSBERICHT PERSBERICHT

Beste redactie,

Het 'Dream Team' van Amstelveense vereniging zet traditie voort op kampioensdag.

MTC Motovatie sportiefste motor toer club van Nederland.

Tijdens de LOOT-kampioensdag heeft het 'Dream Team' van MTC Motovatie de prijs voor de sportiefste Motor Toer Club van Nederland opnieuw in de wacht gesleept.
Daarnaast behaalde deze Amstelveense vereniging een tweede plaats in het toerklassement over 2002 waar afgelopen jaar 110 motortoerclubs aan meededen.

Het Landelijk Overleg Orgaan Toerclubs (LOOT) organiseert een jaarlijks terugkerend festijn voor de bij haar aangesloten verenigingen. Gedurende deze sportieve dag gaan de uit het voorgaande jaar best presterende clubs een verbeten strijd aan. Er wordt een parcours afgelegd waarbij elk team diverse activiteiten doet: van hersengymnastiek tot fysieke kracht. Aan het einde van de dag wordt de totaal-overwinnaar van de individuele onderdelen uitgeroepen tot sportiefste Motor Toer Club van Nederland.

Dit jaar was het dus weer MTC Motovatie uit Amstelveen die de toon zette. En zeker niet alleen op het gebied van prestatie. Een heuse supportersclub kwam het 'Dream Team' aanmoedigen en de leus 'vroem, vroem, vroem MTC Motovatie' zorgde er voor dat deze actieve vereniging luid en duidelijk aanwezig was. Een eerste plaats was voor een ieder de verdiende beloning: voor deelnemers en voor toeschouwers.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrist(e) is welkom.

Meer informatie over de club:
Ben Padberg: 020 - 697 70 09
Internet: www.motovatie.nl
E-mail: postmaster@motovatie.nl

Of kom eens langs op één van de clubavonden: elke vrijdag vanaf 20:00 uur in ons clubgebouw te Amstelveen aan de Sportlaan-West op Sportpark NFC.

Amstelveen, 24 maart 2003

Met sportieve groeten,
Milco Smit.
Bestuurslid P.R. van MTC Motovatie

Deel: ' MTC Motovatie sportiefste motor toer club van Nederland '
Lees ook