mufin brengt een nieuwe muziekspeler voor Android uit met onlinemuziek-streaming

BERLIJN--(BUSINESS WIRE)-- 20110105 --

Met de nieuwste versie van de mufin player voor Android kan muziek op een mobiele telefoon of tablet direct uit de 'cloud' gestreamd worden en op klankeigenschappen worden gerangschikt.

Met de muziekspeler voor Android-telefoons en -tablets van overal uw eigen muziek uit de cloud afspelen

Met de in de gratis mufin player 2.0 voor pc geïntegreerde online harde schijf mufin.drive – cloud-storage geoptimaliseerd voor muziek – kan de gebruiker de eigen muziekcollectie direct met een klik online opslaan. Daarna kan de muziek op elk moment met deze nieuwe toonaangevende Android-app van overal worden afgespeeld. Na een eenmalige klankanalyse met de mufin player 2.0 voor pc brengt de app daarnaast de muziekcollectie volkomen nieuw gevisualiseerd en op klank geordend en op de telefoon of tablet.

De gebruiker kan bij de mufin player voor Android selecteren of hij zijn muziek van het apparaat wil afspelen of van de eigen gratis online harde schijf. Op die manier kan de gebruiker ofwel zijn muziek uit de 'cloud', of nummers van het apparaat, gesorteerd op klank en stemming, spelenderwijs als nieuw beleven.

De muziekspeler voor Android bevat een geheel nieuwe interactieve klanklandkaart

De mufin speler voor Android is een volwaardig programma om muziek af te spelen op Android-gebaseerde apparaten, dat nieuwe wegen baant op het gebied van de weergave van muziek op mobiele apparaten. In tegenstelling tot de weergave in een lijst zoals bij gewone spelers, wordt de eigen muziek met mufin vision getoond in een op klank gebaseerde weergave. Na de klankanalyse van de nummers worden deze automatisch aan de hand van hun stemming geordend. Het resultaat is een intuïtief te bedienen klanklandkaart, waarbij elk nummer wordt weergegeven door een cirkel met de hoes die bij het nummer hoort. Binnen de vision kan de gebruiker zich vrij bewegen, in- en uitzoomen, nummers afspelen, pauzeren, overslaan, automatisch afspeellijsten maken en nog veel meer, al naar gelang zijn stemming.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6561960&lang=nl

CONTACT:
mufin GmbH
Martin Schmittberger
E-Mail: mschmittberger@mufin.com

Tel.: +49 (0) 30 / 29 392 171

Ticker_symbol GER:MGX
ISIN DE0007220782

Deel: ' mufin brengt een nieuwe muziekspeler voor Android uit '


Lees ook