Multimediaal nieuwsaanbod Tour de France


AMSTERDAM, 20050624 -- Lance Armstrong zwoegend op de flanken van de Madeleine, Erik Dekker in een ultieme ontsnapping vlak voor de finish. De Tour 2005 komt eraan. Naast de vertrouwde televisiebeelden van de NOS, is de Tour nu ook te volgen via Internet en mobiele telefoon. Live-updates in beeld en geluid, interviews met de renners. De start en finish van de etappes en live verslaggeving uit de koers met een grafische weergave van de rit. Een eigen journalistiek team brengt daarnaast exclusieve beelden rondom en uit de koers.


De uitzendingen starten op 27 juni met de laatste voorbereidingen en gaan verder na de start op 3 juli. De Tour 2005 is te volgen op Telegraaf.nl, Nu.nl, MSN en Chello en vrijwel alle andere grote Internet sites in Nederland. Daarnaast worden de beelden via GPRS en UMTS uitgezonden op mobiele telefoons in Nederland en België.

De Tour 2005 op Internet en mobiel is in een unieke samenwerking van Zoomin, de grootste provider van online video in Europa en InfostradaSports, een wereldwijde provider van sportinformatie en producten. De beelden worden op Internet gesponsord door de Rabobank.

Deel: ' Multimediaal nieuwsaanbod Tour de France '
Lees ook