AutoRai

Museum Jaarkaart voor liefhebbers Ford Ka 14-2-00.

In navolging van de succesvolle koppeling van kunst aan de verkopen van de kleine New Edge Ford Ka, wordt nu een Ford Ka, de Collection, gekoppeld aan de Nederlandse musea door een Museum Jaarkaart aan alle kopers van deze uitvoering ter beschikking te stellen. De officiële opening van de Paul Klee expositie in het Museum Boijmans Van Beuningen vormt het decor voor de lancering van deze aantrekkelijke automobiel.

Op 19 februari 2000 zal in het Museum Boijmans Van Beuningen een expositie worden geopend met de werken van de Zwitserse schilder Paul Klee (1879 1940). Centraal staat zijn geboeidheid voor mythologische onderwerpen. Dat de Ford Ka (Ka betekent leven in de Egyptische mythologie), een prominente plaats in het museum heeft gekregen is daarom niet verwonderlijk. De idee, om de Ford Ka aan kunst te koppelen, was van meet af aan een lange termijn verbintenis. Het product leent zich er uitermate goed voor, door zijn uitgesproken ontwerp. En Kunst met een grote Ka is een begrip geworden voor kopers in deze klasse, aldus Gerard Jansen, Marketing Manager bij Ford Nederland.

De opening van de expositie vormt voor de Ford Ka Collection tegelijk het debuut voor de Nederlandse markt. De speciale editie is voorzien van een uitgebreid pakket opties, die standaard op dit model geleverd worden, zoals airco, lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen, twee airbags, een achterspoiler en centrale portiervergrendeling. De unieke interieurbekleding, het lederen stuurwiel en het Easy Sound Systeem 6000 met CD-speler, zorgen voor een verhoogd niveau van comfort voor bestuurder en passagiers. De prijs van de Ford Ka Collection is vastgesteld op 26.495,-.

Alle kopers van de Ford Ka Collection, die in een beperkte oplage geleverd wordt, ontvangen een gratis Museum Jaarkaart, terwijl alle Ford Ka rijders in Nederland een uitnodiging zullen ontvangen voor een bezoek aan de expositie van Paul Klee. Ford richt zich met deze aktie opnieuw op kunstminnend Nederland en schenkt Ka-bezitters wederom het genot om Kunst met een grote Ka persoonlijk te ervaren.

Deel: ' Museum Jaarkaart voor liefhebbers Ford Ka '
Lees ook