Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Museumweekend in TwentseWelle

Het museumweekend vindt dit jaar plaats op 14 en 15 april en heeft als thema: "Laat u verrijken door het museum". Ook TwentseWelle opent dit weekend haar deuren en peciaal voor dit thema staat op zaterdag en zondag van 13.00 - 16.00 uur een team van deskundigen voor u klaar om informatie te geven over door het publiek meegebrachte objecten.

Heeft u nog schelpen of fossielen waarover u meer wilt weten, dan kunt u terecht bij de deskundigen op dit gebied. Wilt u informatie over het bewaren van een oud kledingstuk of merklap en iets horen over de leeftijd er van. Welke vogels heeft u gezien? Kom met een foto, een veer of een ei. Heeft u zich wel eens een archeoloog gewaand, nadat u iets aparts had opgegraven maar niet weet of het bijzonder is of hoe oud iets kan zijn.

Twents-talige documenten, brieven, boeken, programma's van oude revues etc.? Laat ze beoordelen door de Twentse Taalbank. En altijd al eens gedacht wat die dingen uit de tijd van de textielindustrie betekenen? Deskundigen verrijken de bezoekers van TwentseWelle tussen 13.00 en 16.00 uur met de antwoorden op uw vragen. Op zondag kunt u ook nog terecht met schilderijen, munten en andere cultuuruitingen.

De deskundigen staan verspreid in de hoofdtentoonstelling van TwentseWelle. En men kan uiteraard ook een bezoek brengen aan de nieuwe tentoonstelling 'Zeemonsters in Twente'. Dit alles voor de speciale Museumweekend prijs van 1,00 per persoon.

Deel: ' Museumweekend in TwentseWelle '


Lees ook