AMSTEL BROUWERIJ

Muziekestafette: topartiesten en muziekvrienden

Muziekestafette: topartiesten en muziekvrienden

Muziekestafette met topartiesten en muziekvrienden

Anouk, Henk Westbroek, The Scene, Chris Zegers, Billy the Kid en J.W. Roy treden aanstaande zondag 10 januari vanaf 20:15 uur op tijdens De Heeren van Amstel Live! in Ahoy te Rotterdam. Eerder werd al bekend gemaakt dat Ilse Delange, Normaal, Blof, Guus Meeuwis, Raymond van het Groenewoud en Slagerij van Kampen ook aan het evenement meedoen. Dit unieke concert is ter afsluiting van de gelijknamige reeks muziekprogramma.s en heeft de vorm van een muzikale estafette.

De presentatie van de avond is in handen van Manuëla Kemp, die ook de Heeren van Amstel Live! bij RTL4 presenteerde. Er zijn verrassende combinaties van artiesten. Henk Westbroek klimt bijvoorbeeld samen op het podium met de groep Normaal. Die vervolgens weer samen optreedt met Paskal Jakobsen, de zanger van Blof.

Aangezien steeds slechts een beperkt aantal kaartjes voor het muziekprogramma de Heeren van Amstel Live! beschikbaar was, besloot Amstel de teleurgestelde fans tegemoet te komen en de programmareeks met een grande finale af te sluiten in Ahoy. De kaarten hiervoor zijn inmiddels uitverkocht.

Het derde weekend van januari zendt RTL4 de registratie van het concert uit. Vrijdag 15 januari start de zender met Achter de schermen bij de Heeren Van Amstel Live! in Ahoy. Vervolgens is zaterdag 16 januari het eerste deel van het muziekspektakel op de buis te zien en ten slotte kan de kijker zondag 17 januari van het tweede deel genieten. Alle drie de uitzendingen starten iedere avond rond 22:30 uur en duren tot 23:30 uur.

Zoeterwoude, 7 januari 1999.


08 jan 99 09:18

Deel: ' Muziekestafette in Rotterdam '
Lees ook