Informatie : http://www.deopera.com/totem-shaman.htm

De Opera audio&design J.Lenartzstraat 29 5061 HP Oisterwijk, 17 November 1999

Muziek is voor velen onder ons een onmisbaar element in ons leven. Muziek is een van de weinige vormen van communicatie die universeel is. Muziek is in staat om ons in het diepst van onze ziel te raken en te bewegen in een variëteit van stemmingen en gevoelens.
 
Dit is de filosofie die wij in onze zaak De Opera audio&design uitdragen en als basis dient voor onze werkwijze. Met onder andere de Totem Shaman, muzikaal één van de meest geroemde luidsprekers, willen wij u laten horen en beleven wat wij bedoelen met muzikaliteit, betrokkenheid en realistische beeldvorming.
 
Graag nodigen wij u uit voor een muzikale beleving in het weekend van 27&28 November. De presentatie vindt plaats in ruimtes die beschikbaar gesteld zijn door De Lind Groep financiële coaching te Oisterwijk. De presentatie wordt opgeluisterd met een selectie van enkele fraaie wijnen van Van Bilsen wijnhandel te Tilburg begeleid door diverse versnaperingen.
 
Met vriendelijke groet,
ing. Jacco Troost & Maarten Teijen
Wanneer : 27 & 28 November 1999 van 10.00 tot 17.00 Waar : De Lind Groep financiële coaching De Lind 20 te Oisterwijk  
Inschrijving: Heeft u interesse in een van de twee dagen, laat het ons even weten. Telefonisch 013-5211728, per fax: 013-5212689 of per e-mail: troost@deopera.com

Deel: ' Muziekpresentatie De Opera audio & design Oisterwijk '
Lees ook