Muziekvoorstelling de Bruiloft van Figaro in Voorschoten


Mozarts opera voor de hele familie

Voorschoten, 20170530 -- Op zondag 11 juni brengen op Kasteel Duivenvoorde sopraan Johannette Zomer en bas-bariton Frans Fiselier samen met acteur Peter Lusse (bekend van TV en musical) de Bruiloft van Figaro. Alleen het wordt deze keer een iets ander verhaal...

Waar Mozart een kleine 3 uur muziek en minstens 11 solisten nodig heeft om de plot uit de doeken te doen, zijn het in deze productie alleen Johannette Zomer en Frans Fisilier die de vele rollen en aria’s voor hun rekening nemen. Peter Lusse zal de verhaallijn op zijn welbekende en hilarische wijze voor het publiek in de gaten houden. De Nederlandse teksten, te volgen voor groot én klein, zijn van de hand van tekstschrijver Ivo de Wijs. En het orkest? De pianist Roele Kok tovert alle instrumenten gewoonweg uit de piano.

Praktische informatie en tickets
De voorstelling de Bruiloft van Figaro is geschikt voor families met kinderen vanaf 6 jaar.De voorstelling vindt plaats op zondag 11 juni 2017 vanaf 15:00 uur. Tickets kunnen vooraf worden besteld in de webshopvan Duivenvoorde.Volwassenen: € 20 Kinderen t/m 12 jaar: € 10. De toegangsprijs is inclusief een consumptie na afloop van de voorstelling.

Het park van Duivenvoorde is het hele jaar open voor wandelaars. Het kasteel met de tentoonstelling Seasons op Duivenvoorde is geopend tijdens het museumseizoen van 8 april t/m 29 oktober 2017. Speciaal voor families (kinderen van 6 t/m 12 jaar) is er op woensdagmiddag en zaterdagochtend een rondleiding met het thema ‘kasteelbewoners’.


Deel: ' Muziekvoorstelling de Bruiloft van Figaro in Voorschoten '


Lees ook