Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Wassenaar, mei 2002

Muzikale Zondagen op Duinrell

Vakantie- en attractiepark Duinrell geeft dit seizoen een muzikaal tintje aan de zondagen. Verscheidene muziekfanfares, jeugdorkesten en showbands zijn in het voor- en naseizoen uitgenodigd om een optreden te verzorgen op Duinrell.

Optredens

Op zondag 26 mei bijt Drumband T.T.H. uit Hazerswoude Dorp met een gevarieerde show de spits af, op zondag 30 juni gevolgd door Drumband Abcoude . In het naseizoen worden optredens verzorgd door Showband Sandido, Jeugdorkest St. Caecilia Schipluiden, De Notenkrakers, Fanfare Dorpsklank en de Ontzetting. De optredens vinden plaats op het Zomertheaterplein, tussen de Carrousel en de Mad Mill. Verspreid over de dag worden twee optredens van elk een half uur gegeven .

Thematiek

De thema's veelzijdigheid en gezelligheid staan dit jaar centraal op Duinrell. De Muzikale Zondagen sluiten hierbij goed aan; er is elke Muzikale Zondag een ander repertoire te horen en een andere show te zien. Daarnaast zorgen deze live-optredens voor een gezellige sfeer en vormen zij een leuke kijkattractie.

Zoekwoorden:

Deel: ' Muzikale Zondagen op Duinrell '
Lees ook