Groene actie MVD translations


Lustrum Eindhovens vertaalbureau

EINDHOVEN, 20081107 -- MVD translations, gespecialiseerde leverancier van technische vertalingen uit het Spaans en Engels in het Nederlands, beleeft in 2009 haar vijfde lustrum. Om dit te vieren stort MVD translations vanaf 11 november 2008 voor elke nieuwe vertaalopdracht minimaal ¤ 2,50 in een speciale spaarpot voor het Wereld Natuur Fonds. Het ingezamelde geld wordt op de vijfde verjaardag van MVD translations, op 11 november 2009, overgemaakt op giro 25 van het WNF.

Vanaf 11 november zal op de website van MVD translations, www.mvdtranslations.nl , een speciale pagina worden weergegeven met de actievoorwaarden en een overzicht van de voortgang van de inzameling.

Waarom de keuze voor het Wereld Natuur Fonds? Mariëtte van Drunen, eigenaresse van MVD translations, antwoordt: "Als je iedere dag de hele dag achter je beeldscherm zit, worden de momenten die je wel in de natuur kunt doorbrengen extra bijzonder. Daarom draag ik graag een steentje bij aan de bescherming van onze prachtige omgeving."

MVD translations is een technisch vertaalbureau dat zich heeft gespecialiseerd in vertalingen uit het Spaans en het Engels in het Nederlands. Dit in Eindhoven gevestigde bedrijf is eind 2004 opgericht en levert sindsdien voornamelijk vertalingen voor de zakelijke markt, van handleidingen tot websites en van correspondentie tot brochures.

www.nieuwsbank.nl/wie/P/000/MVD_translations.0001.htm


Deel: ' MVD translations start groene actie voor eerste lustrum '
Lees ook