N.E.C.

Meer info over het 12e man project (10/08/2001)

Enige weken geleden stond er een kort stukje in dagblad De Gelderlander over het 12e man project dat N.E.C. gaat starten. In dit item meer informatie over deze hommage aan de N.E.C. supporter.

Naar aanleiding van de enquête die N.E.C. in samenspraak met een supportersgroep hield over het nieuwe thuisshirt is het idee voor de 12e man geboren. Ruim 75% van de ondervraagden stemde voor het rood-groen-zwarte shirt. Met deze telefonische enquete onder alle seizoen- en clubkaarthouders en de introductie van het rood-groen-zwarte shirt als nieuw thuistenue geeft de clubleiding eens te meer blijk haar achterban serieus te nemen. Het belang en de mening van de supporter wordt gehoord.

Als eerbetoon aan de N.E.C. supporter start de club met ingang van het nieuwe seizoen het project de 12e man. Met name sinds de opening van het nieuwe stadion hangt er een fantastische sfeer in de Goffert, waar geen negatieve dingen gebeuren. De club is trots op de supporters die als één man achter de spelers staan. Het project de 12e man dient dan ook gezien als hommage aan de supporters. Wat houdt het project in? Het shirt met rugnummer 12 wordt voortaan niet meer gedragen door een N.E.C. selectiespeler, maar komt voortaan beschikbaar voor de 12e man van N.E.C: de supporters.

In de toekomst zullen er een aantal activiteiten worden ontwikkeld gerelateerd aan het nummer 12 shirt en ook zullen er speciale "nummer 12" merchandising artikelen worden ontwikkeld. Het is nu al mogelijk om tegen kostprijs het nummer 12 met je naam op het shirt te laten drukken bij
de N.E.C. Fanshop in het stadion.

© 2001 NEC Nijmegen, alle rechten voorbehouden

Zoekwoorden:

Deel: ' N.E.C. start met 12e man project hommage aan supporter '
Lees ook