Provincie Zuid-Holland


PROVINCIE ZUID HOLLAND, OVERHEID, POLITIEK, DEN HAAG, NEDERLAND

30-06-1999

N206 vanaf Lammebrug afgesloten


De provincie Zuid-Holland laat de N206 vanaf de Lammebrug tot het viaduct over de A4 asfalteren. De werkzaamheden rond het aanbrengen van ZOAB vinden plaats van maandag 5 juli tot en met vrijdag 16 juli. Voor deze werkzaamheden worden op deze weg van maandag 5 juli tot woensdag 7 juli en van dinsdag 13 juli tot donderdag15 juli, tussen 19.00 uur en 07.00 uur, rijstroken afgesloten.

Het verkeer zal op deze tijdstippen over de nog beschikbare rijstrook worden geleid m.b.v. een mobiele verkeersregelinstallatie. Buiten de genoemde tijdstippen zijn de rijstroken te berijden waarbij mogelijk enige overlast kan ontstaan.

De Vlietweg zal, i.v.m. de doorrijhoogte ter plaatse van de Lammebrug, gedurende asfalteringswerkzaamheden niet bereikbaarheid zijn voor voertuigen hoger dan 2.00m. De afsluiting zal mogelijk eerder worden opgeheven wanneer de voortgang van de werkzaamheden dat mogelijk maakt. De weersomstandigheden kunnen een verschuiving van de in de nachtelijke uren geplande werkzaamheden veroorzaken.

(Brom-)fietsers ondervinden weinig hinder van de afsluiting.

Zoekwoorden:

Deel: ' N206 vanaf Lammebrug afgesloten '
Lees ook