Politiebericht Den Bosch 29-07-2001
Politiebericht district Den Bosch

NAAKTE VROUW VEROORZAAKT OPHEF (Drunen)

Zaterdagavond heeft een 45-jarige vrouw op de Torenstraat en Statenlaan in Drunen voor de nodige ophef gezorgd. De vrouw, vermoedelijk een Poolse, sloeg met haar schoenen naar autos en trok haar kleren uit op straat. Een 43-jarige bewoner van de Torenstraat had de vrouw, die hij een week of twee kende, kort daarvoor op straat gezet. De vrouw was volledig in de war en wilde aan iedereen haar geslachtsdelen laten zien. Zij is voor haar eigen en andermans veiligheid meegenomen naar het bureau en onderzocht door een GGD-arts. Vandaag wordt de vrouw onderzocht door het RIAGG.

VERDACHTE AANGEHOUDEN VOOR BETROKKENHEID DIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Van zaterdag op zondag troffen te voet surveillerende agenten op de Hoge Slagen in s-Hertogenbosch een 22-jarige inwoner uit die plaats aan met een grote hoeveelheid trommels met snoep, modelautootjes etc. De jongen verklaarde dat de goederen afkomstig waren van diefstal uit een tankstation. Hij maakte deel uit van een groep van vijf jongeren, die kort daarvoor waren vertrokken. De verdachte is aangehouden en ingesloten. Het is nog niet bekend uit welk tankstation de diefstal is gepleegd.

VERDACHTE AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING (s-Hertogenbosch)

Van zaterdag op zondag is op de Noordwal in s-Hertogenbosch een 17-jarige inwoner uit die plaats aangehouden voor mishandeling van een 21-jarige Bossche. Het meisje liep met een groepje in de Hinthamerstraat toen de verdachte daar bij kwam lopen. Om nog onduidelijke redenen ontstond er een woordenwisseling tussen de twee. De verdachte sloeg daarop het slachtoffer enkele malen, die hierdoor verwondingen aan haar kin en diverse pijnlijke plekken op haar lichaam opliep. De Bosschenaar ging er vandoor en kon even later door agenten op de fiets aan de hand van het signalement worden aangehouden. Hij is ingesloten.

DRIE PERSONEN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING EN VERZET (s-Hertogenbosch)

Van zaterdag op zondag zijn op de Korenbrugstraat in s-Hertogenbosch een 38-jarige Bosschenaar, een 36-jarige inwoner uit Empel en zijn 34-jarige vrouw aangehouden voor belediging en verzet. De man uit Empel werd kort daarvoor bekeurd voor wildplassen aan de Kerkstraat. Enige tijd later kwamen de agenten de verdachte, zijn vrouw en de Bosschenaar weer tegen. De mannen scholden daarop de agenten uit voor kutwijf en klootzak. De agenten wilden de mannen aanhouden, waarop zij wegliepen. Met assistentie van collegas werden de twee in de Korenbrugstraat aangehouden. De vrouw probeerde de aanhouding van haar man te beletten en is ook aangehouden.

VECHTPARTIJ EETGELEGENHEID (Rosmalen)

Van zaterdag op zondag zijn een 25-jarige Rosmalenaar en een 46-jarige Bosschenaar in een eetgelegenheid aan de Graafsebaan in Rosmalen lichtgewond geraakt bij een vechtpartij. Het tweetal was aan het werk in de eetgelegenheid toen er twee vrouwen en twee mannen de zaak binnenkwamen. Het viertal positioneerde zich door het verschuiven van tafels en stoelen midden in het looppad. De twee medewerkers vroegen het viertal op te schuiven en de doorgang voor de andere klanten vrij te houden. Er ontstond daarna een woordenwisseling waarop de vier de medewerkers te lijf gingen. De Rosmalenaar liep daarbij een snijwond in zijn arm op en de Bosschenaar hield er een zwelling aan zijn arm aan over. Het viertal verbouwdedaarop de zaak, waardoor veel schade in het interieur ontstond. De politie onderzoekt de zaak.

Deel: ' Naakte vrouw veroorzaakt ophef in Drunen '
Lees ook