Persbulletin China Airlines, december '99

NAAR AUSTRALIE MET CHINA AIRLINES

Met ingang van de nieuwe zomerdienstregeling gaat China Airlines zich actiever aanbieden als luchtvaartmaatschappij met goede verbindingen naar Australië. China Airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan, zal daartoe ook de prijs verlagen. Het definitieve tarief voor een retourtje Amsterdam/ Sydney/ Brisbane zal binnenkort worden vastgesteld.

De aanleiding is dat China Airlines vanaf 1 april via Taipei in Taiwan zelf goede doorverbindingen kan aanbieden. Bovendien heeft het hoofdkantoor van China Airlines Australië aangewezen als speerpunt-bestemming. Het aantal aan te vliegen luchthavens en de frequentie zal naar verwachting de komende tijd dan ook worden uitgebreid.

Volgens China Airlines is één van de aantrekkelijke kanten om met de Taiwanese luchtvaartmaatschappij naar Australië te vliegen, de mogelijkheid om diverse tussenstops te maken. Reizigers kunnen kiezen voor een langere of kortere onderbreking van de reis in Taipei, Bangkok of Hong Kong. Op heen- en terugreis kan daarbij bovendien beide keren een andere keuze worden gemaakt.

Deel: ' Naar Australie met China Airlines '
Lees ook