Gemeente Hilversum

Persberichten Week 33 (13 - 19 augustus 2001)
Naarderstraat weer éénrichting
Vanaf donderdagmiddag, 16 augustus, rond een uur of vijf gaat op de Naarderstraat weer als vanouds éénrichtingsverkeer gelden, stad in. Het tweerichtingsverkeer dat er in de afgelopen twee maanden heeft gegolden was bedoeld om tijdens de herinrichtingswerkzaamheden op het winkeldeel van de Koninginneweg chaostische verkeerssituaties op het Langewenst en de Schoolstraat te voorkomen.

Nu de werkzaamheden op de Koninginneweg hun laatste fase ingaan, het gedeelte tussen de Schoolstraat en de Naarderstraat, komt de noodzaak van het tijdelijke tweerichtingsverkeer te vervallen.

Voor autoverkeer stad uit richting Bussum betekent het terugdraaien van het tweerichtingsverkeer op de Naarderstraat een hele omslag. Het kan nu vanuit de Stationsstraat alleen via het Melkpad uitrijden. `Plan Wegen' voorziet richting Bussum uiteindelijk de route Melkpad-Hoge Naarderweg.

Wel heeft het nieuwe College van B&W het voornemen te onderzoeken of het haalbaar is om de rijrichting op de Naarderstraat om te draaien en op de Lage Naarderweg, die in `Plan Wegen' een inkomende éénrichtingsradiaal is, het tweerichtingsverkeer te handhaven.

Zoekwoorden:

Deel: ' Naarderstraat in Hilversum weer éénrichting '
Lees ook