Gemeente Brunssum

Najaarskermis op het Koutenveld

De najaarskermis wordt gehouden van vrijdag 1 oktober tot en met dinsdag 5 oktober op het Koutenveld. Speciale attracties zijn deze keer Move-it, Beach Party en Alpha 1. Tijdens de kermisdagen staan verschillende acties op het programma.

Op vrijdag begint de kermis met een happy hour. De exploitanten beslissen zelf of ze hieraan meedoen. Aan de kassa is te zien welke actie ze voeren. Op zaterdag om 14.00 uur opent wethouder Toon Pierik de najaarskermis officieel. Hij maakt dan ook de uitslag bekend van de ballonnenwedstrijd van de voorjaarskermis. Dat moment is tevens de start van de tekenwedstrijd van de najaarskermis. Op zondag is het koopzondag in Brunssum.

Familie dag

De maandag op de kermis is traditioneel Familie dag. De bonnen uit Brunssum Aktueel kunnen dan worden ingeleverd bij de verschillende attracties.
Op dinsdag is de afsluiting van de kermis met nogmaals een happy hour. Deze keer van 17.30 tot 18.30 uur. Tussen 18.00 en 20.30 uur staat een verrassingsoptreden en de uitslag van de tekenwedstrijd is om 20.30 uur.

Deel: ' Najaarskermis op het Koutenveld Brunssum '
Lees ook