Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Rotterdam, 8 juni 2012

Najaarsoverleg ISSO behandelt kansen in crisistijd

Kansen en mogelijkheden in onzekere tijden: dat is het thema van het jaarlijkse najaarsoverleg van ISSO. Ieder jaar trekt dit overleg zo'n 200 partijen uit de installatiesector. Het kennisinstituut wil de bijeenkomst op donderdag 20 september in de Rotterdamse Cruise Terminal laten bruisen van ideen. Zo worden een aantal prominente gastsprekers uitgenodigd met inspirerende visies en meningen.

Een van de gastsprekers is Iwan Gbel, eigenaar van Burton Car Company. Hij gaat in op succesvol duurzaam en innovatief ondernemen. Gastspreker Maarten van der Boon, specialist marketing en communicatie bij Leertouwer bv, presenteert de effectieve inzet van nieuwe media. Arjan Schrauwen, projectcordinator bij ISSO en afgestudeerd op het gebied van strategie en organisatie, bespreekt een aantal strategische slimme keuzes in economische slechte tijden. Het programma biedt voorts volop ruimte om te netwerken, bijvoorbeeld tijdens de borrel aan het einde van de middag.

Oproep aan bedrijven voor ISSO-Award 2012
Onderdeel van het ISSO-Najaarsoverleg is het uitreiken van de ISSO-Award. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in een techniek en daarbij gebruik hebben gemaakt van de kennis van ISSO, worden uitgedaagd voor de ISSO-Award 2012. De finalisten en de uiteindelijke winnaar krijgen onder meer een podium op het najaarsoverleg. Belangrijke criteria waarop de inzendingen worden getoetst:
* De bedrijfsvoering is (succesvol) gewijzigd door specialisatie in n of meerdere nieuwe technieken.
* Daarbij heeft de organisatie gebruik gemaakt van de kennis van ISSO.
* ; De organisatie heeft rekening gehouden met de Europese doelen voor 2020: 20% energiebesparing, 20 % reductie CO2-uitstoot en 20% duurzame energie.
* De organisatie kan een succesvol project laten zien. Inschrijven kan nog tot en met maandag 25 juni via www.isso.nl.

Aanmelden
Het ISSO-najaarsoverleg 2012 wordt gehouden op donderdag 20 september van 13.30 tot18.00 uur. Als locatie is gekozen voor de Rotterdamse Cruise Terminal, gelegen aan de voet van de Erasmusbrug. Aanmelden kan via www.isso.nl, menukeuze kennisoverdracht. De kosten zijn 195,- (excl. btw).

Deel: ' Najaarsoverleg ISSO behandelt kansen in crisistijd '


Lees ook