Nationaal Dubo Centrum

Nationaal Dubo Centrum op BouwRAI 2000

Het Nationaal Dubo Centrum is van dinsdag 11 april tot en met vrijdag 14 april aanstaande aanwezig op de BouwRAI 2000 te Amsterdam. Gezamenlijk met Stichting Bouwresearch (SBR) en Bouw Regelgeving Informatie Systemen bv (BRIS) wordt stand 849 in de Parkhal bemand.

Bezoekers van de stand kunnen kennis maken met verschillende producten, diensten én medewerkers van het Nationaal Dubo Centrum. Alle Nationale Pakketten Duurzaam Bouwen liggen ter inzage en kunnen besteld worden, evenals een groot aantal andere dubopublicaties, waaronder de nieuwe editie van het Subsidieoverzicht Duurzaam Bouwen.

Dubo Register Utiliteitsbouw
Het Dubo Register Utiliteitsbouw wordt gedemonstreerd in een aantal inlooplezingen die op de stand georganiseerd worden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid kennis te maken met het Register op internet en een eventuele inschrijving in het Register ter plekke te bespreken. Andere onderwerpen die tijdens de inlooplezingen de revue passeren, zijn onder andere het Energievademecum, het Watervademecum, vocht en ventilatie, Eco-Quantum, en praktijkervaringen met het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen Utiliteitsbouw.

Standpartners
Op de stand van het Nationaal Dubo Centrum zijn ook het Expertisenetwerk voor Meervoudig Ruimtegebruik (EMR), de CROW, kenniscentrum voor verkeer, vervoer en infrastructuur, en de gemeente Rotterdam vertegenwoordigd. De aanwezigheid van de gemeente Rotterdam laat zich verklaren door de aanstaande verhuizing - per 1 mei - van het Nationaal Dubo Centrum naar Rotterdam.

"Bouwen met meerwaarde" met korting
Tijdens de BouwRAI is bij de stand van het Nationaal Dubo Centrum de publicatie "Bouwen met meerwaarde. Voorbeelden van duurzaam bouwen bij Rijkswaterstaat" verkrijgbaar tegen een speciale beursprijs van fl 55,00 (inclusief btw; normale prijs fl 80,00). Dit boek bevat een rapportage van 18 demonstratieprojecten en maakt duidelijk hoe duurzaam bouwen in verschillende fasen van het bouwproces en binnen gww-projecten van uiteenlopende omvang wordt toegepast.
Parallel aan de BouwRAI wordt de Intertraffic georganiseerd. Bezoekers kunnen beide beurzen bezoeken.
De openingstijden van de beurs zijn op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.
5 april 2000


Deel: ' Nationaal Dubo Centrum op BouwRAI 2000 '
Lees ook